ACI HABERLE SARSILDIK. FATİH BATI’YI KAYBETTİK!

Kocaeli’nin tanınan iş insanlarından Fatih Batı, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Beklenmedik vefat haberi, kentte iş ve siyaset çevrelerinde derin üzüntü yarattı.

Kocaeli’de uzun yıllardır iş dünyasının içinde yer alan ve geniş bir çevre tarafından tanınan Fatih Batı’nın ani ölümü, ailesi ve yakınlarının yanı sıra dostlarını da yasa boğdu. Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Dursun batının kardeşi,  Üç çocuk babası olan Batı’nın vefatı, kentte büyük üzüntüyle karşılandı.

Cenazesi Aksaray’da defnedilecek

Merhum Fatih Batı’nın cenazesi, 1 Haziran Pazartesi günü memleketi Aksaray’da öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Taziye mesajları paylaşıldı

Acı haberin duyulmasının ardından çok sayıda siyasetçi, iş insanı ve vatandaş sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayımladı. Fatih Batı’nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajları paylaşılırken, ailesine ve yakınlarına sabır dileklerinde bulunuldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)