‘Şehitlerimizi Rahmet Minnet ve Şükranla Yad Ediyorum’

AK Parti Gölcük  İlçe Başkan vekili Vural Kesgin; ‘15 Temmuz günü hepimiz şahit olduk ki; bu millet ülkesine, devletine, demokrasisine ve bağımsızlığına olan bağlılığını ortaya koymuş, geleceğine sahip çıkmış ve bundan asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Şüphesiz ki milletimizin bu cesareti ve iradesine sahip çıkma kararlılığı, her türlü takdirin üzerindedir.

İç ve dış mihraklara karşı ‘Türkiye Geçilmez’ dedirten 15 Temmuz zaferi; Türk milletinin vatanı, toprağı, şerefi uğruna, millet iradesi ve devletinin bekası için gözünü kırpmadan canını ortaya koyacağını ve her ne koşulda olursa olsun sağduyusunu muhafaza ederek doğrunun ve haklının yanında yer alacağını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

15 Temmuz’da Türk milleti hangi kesimden ve hangi görüşten olursa olsun kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla millet egemenliğinden asla vazgeçmeyeceğini, hiçbir pazarlık ve hiçbir menfaat için devletini ve onu yöneten iktidarı tehlikeye düşürüp zafiyete uğratmayacağını cesur bir direnişle ortaya koymuştur.

15 Temmuz’un sene-i devriyesinde, Peygamber Ocağı ordumuzla, nice kutlu zaferlere imza atan o şanlı ordunun yiğit Mehmetçiğiyle ve bu arif, asil, aziz, necip, kahraman milletin her bir neferiyle, girdiği tüm mücadelelerden muzaffer çıkmasını diliyor; başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum..”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)