SEZER’E YUKARI DEĞİRMENDERE’DE BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, dün akşam yukarı Değirmendere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi,

SEZER; ‘YUKARI DEĞİRMENDERE GÜÇ VERDİNİZ’

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Cumhur İttifakı, dün akşam Gölcük Belediyesi AK Parti meclis üyesi adayı iş insanı Güngör Balel’in organize ettiği,  Yukarı Değirmendere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Hemşehrileri ile bir araya gelen Başkan Sezer’e,  AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, MHP İl Başkan Yardımcısı Faruk Küçükyıldız, Cumhur İttifakı Paydaşları, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yukarı Değirmendere’de yoğun bir kalabalık ve ilgi ile karşılanan Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer;  “Kapı kapı, hane hane gezip vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde, Gölcük’lülerin bizlere olan sevgisini ve desteğini görüyoruz. Bu soğuk havada, burada olmanız bizim için çok kıymetli, verdiğiniz destek bize daha fazla güç veriyor. Bu güzel kalabalık heyecan verici Gölcük’ümüzün gelecek 5 yılında hayata geçireceğimiz projelerin yer aldığı Seçim Beyanamesi ve Meclis Üyesi Adaylarımızın tanıtılacağı, Proje ve Aday Tanıtım Programımız 2 Mart Cumartesi günü Gölcük 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Ben bu güzel kalabalığı Cumartesi günü Proje ve Aday Tanıtım Programımıza davet ediyorum.’ Dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)