AK PARTİ GÖLCÜK’TE ADETA MİTİNG YAPTI

Seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti dün saat 17.30’da Gölcük seçim bürosunun açılışını büyük bir kalabalık ve coşku ile gerçekleştirdi. AK Parti’nin Gölcük’te seçim irtibat büro açılışı adeta bir mitingi anımsattı. Gölcük’te sağanak yağmur altında gerçekleşen açılış görülmeye değerdi.
GÖLCÜK’TE MUHTEŞEM COŞKU
Gölcük’te İlçe Başkanı Çetin Seymen’in ev sahipliğindeki Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’ndeki açılışa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş, Berna Abiş, Aday Adayı Davut Şiviloğlu, Gölcük belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Cumhur İttifakı ortakları İlçe Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensuplarıyla, partililer katıldı. On beş yıl boyunca Gölcük belediye başkanlığı yapan, 5 yıl İl Başkanı görevinde bulunan ve şimdi AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş’in evinde Gölcük’ün merkezinde gerçekleşen açılışa binlerce vatandaş katılım gösterdi. Ellibeş konuşmasını yaparken; ‘Gölcük evladını Gazi Meclisine Gölcük gönderecek, Gölcük’ün evladı Mehmet Ellibeş seni meclise göndermek boynumuzun borcu’ şeklinde sloganlar hiç susmadan devam etti.
MEHMET ELLİBEŞ ŞARKI SÖYLEDİ
On beş yıl boyunca Gölcük belediye başkanlığı yapan, 5 yıl İl Başkanı görevinde bulunan ve şimdi AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Gölcük seçim irtibat bürosunun açılışında, doğduğu, büyüdüğü, evlendiği, baba olduğu hatta dede olduğu memleketinde Gölcük’te binlerce insanın desteği ve katılımı ile karşılandı. Sağanak yağmur hiç durmadan devam ederken, Gölcük’lüler bir an olsun Ellibeş’i yalnız bırakmadı. Hatta yağan yağmura ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda, Beraber ıslandık yağan yağmurda, Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, Bana her şey sizi hatırlatıyor’ dizelerini Ellibeş ve binlerce vatandaş beraber söyledi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN ELLİBEŞ’İN ELİNİ TUTUP HAVAYA KALDIRDIĞI ANLAR BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Açılış sırasında yoğun sevgi dikkat çekti. Başkan Büyükakın, Gölcüklülerin Mecliste görmek istediği Ellibeş’in elini bir ara tutup, havaya kaldırdı, büyük alkış aldı. Binlerce kişinin katıldığı seçim ofisi açılışları, mitingleri araymayan görüntüsüyle partililere büyük moral verdi.
Haber: Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)