KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ADNAN UYAR SÖZ VERDİ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri için bugün itibariyle 39 gün kaldı.

Kocaeli’de Türk-İş Marmara Bölge Temsilciliği yapan ve Türk İş Konfederasyonu 1. Bölge Başkanı  Adnan Uyar görevinden istifa ederek 16 Mart’ta , 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti Kocaeli  Milletvekili Aday Adayı oldu. Uyar Aday adaylığı başvurusunda büyük bir ilgi gördü. Gölcük’lü olan emekçi sendikacı Uyar, aday adaylığı başvurusu sonrası bir an olsun boş geçirmedi gününü. Sendikacı olmasının da verdiği bilinçle, birçok ziyaret gerçekleştiren Uyar, gittiği her yerde 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istiyor ve gittiği yerlerde anlatılan sıkıntıları dinliyor.

Önceki gün seçimlerinde AK Parti Kocaeli  Milletvekili Aday Adayı Adnan Uyar, Sivil Memurlar Sendikası ( SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Şahin, ( SİME-SEN) Genel Merkez Başkan Yardımcısı Sevindik Saral’ı  ziyaret etti. Büyük bir ilgi ile karşılaşan Uyar’a, memurlar sıkıntılarını dile getirdi. Sıkıntıları dinleyen Uyar, “Ancak sizin derdinizden bir sendikacı olarak ben anlarım, aday olursam size söz ilk işim sizlerin sıkıntılarını meclise taşımak olacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)