GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARI BASINI ES GEÇMEDİ!

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve başkan vekili Yavuz Koçak,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundu. Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ziyaretler kapsamında Gölcük Vizyon Gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ziyaretinde basının önemine işaret ederek, “Basın Mensupları, milletimiz adına gören, gözlemlerini kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken de kendisinden, ailesinden fedakarlıkta bulunan, fedakar olduğu kadar cesaret sahibi olan kişilerdir. Özgür ve tarafsız çalışan gazeteciler bir toplum için bulunmaz velinimettir. Bizler sizlerin sayesinde her türlü haberi evimizde rahat bir şekilde izliyoruz ve gazetelerimizden okuyoruz. Bu yüzden kutsal meslek dallarından biri olarak gördüğümüz basının işlevini yerine getirmesini sağlayan basın yayın çalışanları bu kurumların isimsiz kahramanlarıdır.
Toplumu bilgilendirme görevi yürüten tüm gazetecilerin ve şahsınızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Gölcük Vizyon gazetesi imtiyaz sahibi Tuğba Zeren ise Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Taner Koç ve ekibine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti. Hep birlikte ilçemizi daha güzel günlere taşımanın gayretindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2