ESKİ BAŞKAN SON YOLCULUĞUNA DOSTLARIYLA VE KALABALIKLA UĞURLANDI

Kartepe Belediyesi ve Kocaelispor’un eski başkanı Hüseyin Üzülmez 1 yıldır yaşam mücadelesi verdiği pankreas kanserine yenil. Üzülmez bugün toprağa verildi

Kartepe Belediyesi eski belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, bundan yaklaşık 2 yıl önce Kocaelispor Başkanı olarak göreve gelmişti.  Kocaelispor’un zor günlerinde başkanlık yapan Hüseyin Üzülmez takımın başkanıyken 3. Lig şampiyonluğu gördü.

Üzülmez’in bu sırada sağlığı ile ilgili bir sorun yaşayarak kontrol için gittiği hastanede  dördüncü evre pankreas kanseri olduğunu öğrendi. Son bir yılını tedaviyle geçiren Hüseyin Üzülmez, başkanlığını bırakmak durumunda kalmıştı.

HASTALIĞIYLA 1 YIL MÜCADELE ETTİ

Kocaeli’nin sevilen isimlerinden Hüseyin Üzülmez, yaklaşık 1 yıldır devam ettirdiği yaşam mücadelesini  dün kaybetti. Üzülmez’in cenazesi ise öğlen namazına müteakip Kartepe Şevkatiye Camiinden kaldırıldı ve toprağa verildi.

KALABALIK CEMMATLE YOLCULANDI

Kentin sevilen isimlerinden Hüseyin Üzülmez’in vefatı Kocaeli’yi çok üzdü. Yaşama tutunma inancı ve bu hastalığı yeneceğim demesi hafızalarda kaldı.  Üzülmez’in son yolculuğu oldukça kalabalıktı, son zamanlarda gerçekleşen en kalabalık cenazeydi. Kocaeli2de herkesi bir araya getiren Üzülmez’i dostları yalnız bırakmadı.

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

TBMM Meclis Vekili ve CHP Milletvekili Haydar Akar, Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti  Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkan yardımıcı Şahin Talus,  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, CHP İl Başkan vekili İsmet İşeri ve CHP’li il yöneticileri, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, İyi Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Kızılay Gölcük şube Başkanı Orhan Barış,  İMO Başkanı Kahraman Bulut, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, Dilovası Belediyesi eski Başkanı Ali Toltar, Derince Belediyesi eski Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İl eski başkanı Abdullah Eryarsoy ve Şemsettin Ceyhan, Hüseyin Üzülmez’in sevenleri ve dostları son yolculuğunda Üzülmez’i yalnız bırakmadılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)