GÖLCÜK ÇOK KIYMETLİ ÜNSAL HOCASINI UĞURLADI

Koronavrüs nedeniyle vefat eden Özel Medar Hastanesinde Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Emekli Dnz. Tbp.Kd.Alb. Uzm.Dr. Aydın Ünsal sevenler tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

MEDAR HASTANESİNDE TÖREN

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Uzm. Dr. Doktor Ünsal çalıştığı Özel Medar Hastanesinde yapılan törenin ardından Değirmendere Akyüzler Camiinde saat 10;00 da kılınan namaz sonrası Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi.

GÖLCÜK KIYMETLİ BİR DOKTORUNU KAYBETTİ

İlçemizin sevilen doktorlarından olan Aydın Ünsal’ın vefat haberi ilçemizi derinden üzmüştür. Sağlık camiasında büyük bir kayıp olarak görülen Aydın Ünsal’ın kaybı, meslektaşları tarafından da üzüntüyle karşılandı. Tecrübesi ve insani ilişkileriyle Gölcük halkının gönlünde yer edinen kıymetli bir doktorunu kaybetti ebediyete uğurladı bugün Gölcük.

CENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Aydın Ünsal’ın cenazesine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AKP Kocaeli il Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli il Saymanı İsmet İşeri, Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Eczacı Turan Dumlu, Özel Medar Hastanesi sahiplerinden Şahin Talus ve Veysel Besnili, Özel Medar Hastanesi doktorları, çalışanları, hekim arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.

Gölcük vizyon gazetesi olarak kıymetli Aydın Ünsal hocamıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Fotoğraf: Nedim Adanur

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)