Yeniden Refah’tan“Gazeteciler ve Basın Bayramı” ziyareti!..

Yeniden Refah Partisi Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Arife Çelik Şenol, Stk Başkanı Gülten Taşdemir ve Tanıtım Başkanı Hülya Kıyıcı 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette  Yeniden Refah Partisi Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Arife Çelik Şenol; “Yaptığı konuşmada basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi. 24 Temmuz’da Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının” yıldönümünü kutluyoruz. Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasındaki ilişkilerde önemli bir görev üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın, üstlendikleri bu zor sorumluluğun bilinciyle görev yapan bütün basın çalışanlarının Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Son olarak ta Özgür ve güçlü basın bir gün gelecek herkese daha fazla lazım olacak” dedi.

Başkan Arife Çelik Şenol, gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’e Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “davamız” kitabını hediye etti.

Gölcük Vizyon Gazetesi imtiyaz sahibi Tuğba Zeren ise günün Türk basını için önemine dikkat çekerek, bu günde kendilerini yalnız bırakmayan Yeniden Refah Partisi Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Arife Çelik Şenol ve yöneticilerine teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 41