Harb-İş Otel’den Gölcük’lülere davet

Yalova Koruköy mevkiinde faaliyet gösteren, hizmet kalitesin her geçen yıl artıran Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisler, yaz döneminde ailelere önemli bir tatil imkanı sunuyor.

Koranavirüs tedbirlerin harfiyen uygulayan otelin Genel Müdürü İbrahim Kılıç, tüm Gölcüklüler ve bölge halkını tatil için otellerine davet etti. Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisleri denize sıfır bir yerde kurulu. Büyük de bir havuzu bulunan tesis, Harb-İş üyeleri ve ailelerinin yanında, dışardan da müşteri kabul ediyor. 90 standart, 2 süit oda ile 315 kişiye aynı anda hizmet verebilen otelde günlük sabah kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı sadece 150 TL ücret alınıyor. 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş ise 70 TL.

TERBİRLER ALINDI

Koruköy Harb-İş Oteli ve Sosyal Tesisleri Genel Müdürü İbrahim Kılıç, pandemi sürecinde olmalarına rağmen otele ilginin yüksek olduğunu belirtirken, Kılıç “Biz ile ilgili fiziki mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen dikkat ediyoruz. Bizim için önemli olan misafirlerimizin memnuniyeti. Yaptığım görüşmelerde otelimizde konaklayan tüm misafirlerimiz buradan memnuniyetle ayrıldı, bize de bu mutluluk yetiyor” dedi.

Otel hakkında bilgi veren Kılıç: “Havuz yanında sabah erken saatten akşama kadar, kafe hizmetimiz de mevcut. Geçtiğimiz yıl yenilediğimiz 400 kişilik toplantı salonumuzda var. Tüm bölge halkını otelimize davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =