GÖLCÜK KAYMAKAMI KARABULUT ZİYARETİNDE “SALGIN SÜRECİ BİTMEDİ” DEDİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; Basının daima yol gösterici ve ilçenin eksikliklerini biz yetkililere duyuran bir vasıta olduğunu kaydetti.  “Basın bizlere yapıcı olarak hatırlatmalar yapar. Bizler de o konuların üzerine yapıcı olarak gideriz” şeklinde konuştu.
Türk toplumunun özünü, kültürünü, gelenek ve göreneklerini unutmaması gerektiğini de vurgulayan Karabulut, yeni nesile kültürümüzü öğretmemiz gerektiğini ifade etti. Salgının bitmediğini hatırlatan Kaymakam Karabulut,  “Salgın süreci bitmedi. Halkımız alınan tedbirlere uymalıdır. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını rica ediyoruz. Bizlerin ve vatandaşların alacağı tedbirler kurumlarımızın üzerindeki yükü de hafifletecektir.

 

TEŞEKKÜR

Son olarak Kaymakam Karabulut, başımızın tacı “Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek isterim. Kovid-19 pandemi sürecinde gerçekten İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Devlet Hastanemiz çok başarılı bir sınav verdi.

Büyük bir mücadele örneği sergilediler. Çok özverili bir şekilde fedakârca çalıştılar. Görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Başhekimimize ve Sağlık Müdürlüğümüzün değerli personeline bu anlamda hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

2013 yıllından bu yana yayın hayatını sürdüren Vizyon Gazetesi ekibini başarılarından ötürü tebrik eden Karabulut, “Gerçekten güzel bir ekip ve bu ekibin uyumlu çalışmaları sonucu başarılı bir medya gücü. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
VATANDAŞLARIN MENFAATLERİNİ İLK SIRADA

7 yıldır Gölcük ve sorunlarını takip ettiklerini ve gündeme taşıdıklarını dile getiren Vizyon Gazetesi imtiyaz sahibi Tuğba Zeren ise, Donanma Kenti Gölcük, kendine münhasır bir ilçedir. Farklı bir havası ve şehir insanlarının güzel dostlukları vardır bu kentte.  Göreve gelen yöneticilerinde şanslı olduğu söylenir, çünkü Gölcük yöneticilerini seven sayan son derece sahiplenen bir şehirdir dedi.

Keyifli geçen sohbette, Gölcük’ün dünü, bugünü ve yarını konularının masaya yatırıldı. İlçemizin güzelliklerinden de bahsedilen sohbette bilgi alışverişleri yapıldı.

Son olarak Zeren; Gazetemizin kuruluş amacına uygun olarak yayın hayatımızı sürdürmeye gayretle sarf ediyoruz. Vatandaşın menfaatlerini ilk sıraya koyarak, yayın hayatımıza devam ediyoruz ifadelerini kaydetti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 + = 37