İşten çıkarıldı Amirin evini kurşunladı

İzmit İlçesi Alikahya mevkiinde meydana gelen olayda, işten çıkarıldığı fabrikada amir olarak çalışan M.A ‘nın evini, 2 arkadaşı ile birlikte kurşunladıkları iddiası ile adliyeye sevk edilen S.E.T tutuklandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  İzmit İlçesi Alikahya Atatürk Mahallesinde 17 Şubat 2020 günü meydana gelen olayda, M.A isimli şahısın evi silahlı kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri bölgede bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarından olayı gerçekleştiren şahısların olay yerine geldikleri araç tespit etti.

Ardından yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren  şüphelilerin S.E.T., F.Y. ve  H.E.Ç.  olduğu belirlendi.  Şahıslar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde Evi kurşunlanan M.A ile S.E.T’nin aynı fabrikada çalışltığı, S.E.T’nin bir süre önce işten çıkartıldığı ve bu nedenle amiri olan M.A’yı sorumlu tutarak husumet beslediği, bu nedenle arkadaşları ile birlikte olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. İşlemleri tamamlanması sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edilen şüphelilerden S.E.T tutuklanırken,   olaya karışan diğer 2 arkadaşı adli kontrol ile serbest kaldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 3