Arkadaşlarını darp ederek öldürmüşler

Karamürsel’de bir apartmanın bahçesinde ölü olarak bulunan ‘Arap’ lakaplı Kenan Tunç’un katil zanlısı olarak 2 arkadaşı yakalandı. Şüphelilerin arkadaşlarını darp ederek öldürdükleri ileri sürüldü

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 1128. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda, önceki gün öğle saatlerinde gelen sesler üzerine,  vatandaşlar durumu polise bildirdi Olay yerini kontrole giden polis ekipleri,  bahçede bir ceset buldu. Aynı zamanda cesedi polisi görünce attıkları ileri sürülen  2 kişiyi gözaltına aldı.   Yapılan incelemeler sonrasında,  cesedin arap lakaplı  ve uyuşturucu ile adam yaralama suçlarından sabıkalı olan  Kenan Tunç(47)’a ait olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan ve  her ikiside sabıkalı olan Sercan C.(35) ve Oktay B(39)’nin ise Tunç’un arkadaşları oldukları tespit edildi.

DARP EDİLEREK

Olayla ilgili yapılan araştırmalarda,  olayda öldürülen Kenan Tunç’un olaydan bir  gün önce  Sercan C. ile buluşup sabah saatlerine kadar alkol alarak muhabbet ettikleri, Tunc’un Salı günü sabah saatlerinde  kahveye  gittiği ve  orada Oktay B. ile buluştuktan sonra tekrar Sercan’ı aradıkları, Sercan’ın  kahveye gelerek araba ile her ikisini alıp, Büfeden yine alkol alarak babasına ait  eve gittiklerini tespit etti.  Burada, şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada,  Tunç’un darp edilerek öldürüldüğü  belirlendi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Olay esnasında evden gelen sesler üzerine, binada oturan bir  vatandaşın  Sercan C.’nin babasına arayarak olayı bildirdiği, olay yerine gelen babanın 112  ve polis ekiplerini aradığı, ancak bu  sırada  Kenan Tunç’u   binadan indirmeye çalışan  şüphelilerin, polisi görünce cesedi bahçeye  attıkları ve olaydan haberleri yokmuş gibi  davrandıkları  ileri sürüldü.  Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından  sorguya alınan şahısların, ifadelerinde çelişkili ifade verdikleri,  olayı kabul etmedikleri ve  birbirlerini suçladıkları öğrenilirken,   her iki şüphelide tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 14 = 24