Bu okula 1 haftada iki kez hırsız girdi

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan bir okula, aynı hafta içinde iki kez giren 3 hırsızlık şüphelisi, etkinlikler için toplanan 1240 TL parayı çaldı

Edinilen bilgilere göre; Petkim Ortaokulu’na aynı hafta içinde iki kez hırsızlar girdi. Okulun arka tarafında yer alan Fen laboratuvarının bulunduğu kata havalandırmadan tırmanıp, pencereden giren bir kişi, daha sonra otopark kapısını diğer iki kişiye açtı.

Okula giren 3 hırsızlık şüphelisi, müdür yardımcılarının kapı anahtarlarını koyduğu yerden alarak, okulda yapılacak olan etkinlikler için toplanan yaklaşık 1300 lirayı çekmeceden aldılar. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yüzlerini giydikleri kapüşonlarla kapattıkları gözüken 3 kişi aynı yolla kaçtılar.

Olayın bildirilmesi üzerine polis soruşturma başlarken, aradan birkaç gün geçtikten sonra yine aynı kişiler oldukları tahmin edilen 3 şüpheli yeniden okula girdi. Ancak bu kez çalacak bir şey bulamayan ve kapıları açamayan şahıslar yine kaçtı. Polis, okul içinde parmak izlerini ve kamera görüntülerini alarak soruşturmayı sürdürdü. Okul dışından oldukları ama binayı bildikleri tahmin edilen 3 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

..

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2