BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT!

TARİH 2 MART 2019

BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT!

İlçemizin başarılı okullarından Sınav Temel Lisesi, bursluluk sınavı gerçekleştiriyor.

“BURSLULUK SINAVI”

Gölcük ´ün en başarılı okullarından olan Sınav Temel Lisesi´nde 4.5.6.7.8.9.10.11. sınıflar için, 2 Mart 2019´da “Bursluluk Sınavı” yapılacak. 2018-2019 öğretim yılında öğrencilerin öğretim programlarında yer alan konuları hangi düzeyde öğrenebildiklerini ölçecek  olan sınavda, başarılı olan öğrencilerin başarıları hediyeler ile ödüllendirilecek.   Sınava Başvurularınızı; Sınav Temel Lisesi’ne yapabilir ya da  0262 414 92 72 numaradan da okula ulaşabilirsiniz.

“BAŞARI’LI OLMAK SENİN DE HAKKIN”

diyen Sınav Temel Lisesi,

Sınava tüm resmi ve özel okullarda okuyan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.

BAŞARILARLA DOLU BİR OKUL

30 yıllık tecrübesiyle, başarılarla dolu bir eğitim sürecini sürdüren Sınav Temel Lisesi, önümüzde ki eğitim döneminde, ilçemizi modern bir kolejle buluşturuyor. İsmini  Nazif Tokgöz Başarı Koleji, olarak değiştiriyor. Kolej, 540 öğrencilik modern binası ile önümüzdeki eğitim – öğretim döneminde açılıyor. Sınav Temel Lisesi, 1987’den günümüze gelen tecrübesiyle, çeşitli Türkiye derecelerine imza atmış başarılarla dolu bir geçmişe sahip,  Şimdi Erken kayıt döneminin başladığı okul  için yerinizi alın deriz.

İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak hizmet verecek olan kolejin en büyük hedefi vereceği akademik eğitimle ile geleceğin başarılı öğrencilerini yetiştirmek olacak. Geçmişte olduğu gibi alanında her biri ayrı ayrı tecrübeye sahip, en başarılı öğretmen kadrosuyla öğrencilerini yetiştirecek olan Nazif Tokgöz Başarı Koleji, Kurucusu 30 yıllık eğitimci Nazif Tokgöz ile gelecek değer katan öğrenciler yetiştirilecek.

İYİ BİR EĞİTİM, BİR ÜLKENİN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN EN TEMEL FAKTÖRLERDEN BİRİDİR.

Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bir eğitim kadrosu ile kendilerini değerli hissedecekleri, Akademik, kültürel ve sosyal alanlarda çağdaş bir eğitim anlayışı ile öğrencilerinin yaşam boyu başarıya ulaşmaları için öncülük etmeye hazır olan kurumun amacı, Kültürüne ve milli değerlerine sahip çıkan, Ülkesine ve Dünya’ya değer katan bireyler yetiştirebilmek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)