BAKAN SELÇUK “KADIN VE KIZ ÇOCUKLARI İÇİN GELDİ”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları gününü kutlamak için Kocaeli’ye geldi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü için Kocaeli’ye geldi. İlk olarak Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret eden Selçuk, burada aile, çalışma ve sosyal güvenlik ile ilgili koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantıya Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve il müdürleri katıldı.

KOCAELİ BİLİMİN MERKEZİ

Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret eden Zümrüt Selçuk, şeref defterini imzaladıktan sonra kosa bir açıklama yaptı. Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Gününü, bilim ve teknolojinin merkezi olan Kocaeli’de kutlamak istediklerini söyleyen Selçuk, Kocaeli’deki çalışmaları değerlendireceklerini belirtti. Kısa açıklamanın ardından Selçuk, vali Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi ve ardından bakanlığı ile ilgili koordinasyon çalışması yaptı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)