CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

AK Parti’nin 31 Mart seçimleri için ilçe belebiye başkan adaylarının Cuma günü belli olacağı düşünülüyor. Cumartesi günü de adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna lanse edilecek.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bilecik Valisi Tahir Büyükakın duyurulmuştu. Yaklaşık bir aydır ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih bekleniyordu. Geçtiğimiz pazartesi günü adayların, 12 Ocak Cumartesi günü açıklanacağı duyuruldu.

TÖRENDEN BİR GÜN ÖNCE

AK Parti’nin Kocaeli belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı bir programla tanıtılacak. Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan program için AK Parti İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları çalışmalara başladı. Çalışmalar bir taraftan sürerken bir taraftan da adayların kim olacağı merak ediliyor. AK Parti’nin 12 ilçenin belediye başkan adayları cuma günü belli olacak. Cuma günü belediye başkan adaylarına görev tebliğinin yapılacağı belirtildi. Cumartesi günü de adaylar kamuoyuna lanse edilecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 10 = 17