İLK ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU AKTUĞ YAPTI

AK Parti’de Gölcük Belediye Başkanlığı için ilk başvuruyu  ilçemizde 2004-2014 yılları arasında Sağlık Grup Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz seçimde de aday adayı olan Dr.Ekrem Aktuğ yaptı.

AK Parti’de Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları 5-12 Kasım arasında yapılacağının açıklanması sonrasında hareketlilik başladı. İlk başvuruyu ise ilçemizde 2004-2014 yılları arasında Sağlık Grup Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz seçimde de aday adayı olan Dr.Ekrem Aktuğ yaptı. Bugün parti binasına gelen Aktuğ’u İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Alkan ve İbrahim Ulufer ile parti yöneticileri karşıladı. Gerekli evraklarını teslim eden Aktuğ, “Partimiz ve ilçemizin geleceği için belediye başkanlığı görevine talibim”dedi. Mustafa Alkan’da yaptığı konuşmada ilk aday adayının Aktuğ olduğunu söyledi ve hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

AKTUĞ ANKARA TIP MEZUNU

1968 Trabzon doğumlu olduğunu belirten Aktuğ şu bilgileri verdi:  “Evliyim, biri üniversite son sınıfta, diğeri 8. Sınıfta 2 kızım var. Eşim, el yapımı çikolatalar üreten Gölcük Aktuğ Çikolata Evini çalıştırmaktadır. 1985 Yılında Trabzon Lisesinden mezun oldum. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2008 yılında Kocaeli Üniversitesi SBE Halk Sağlığı bölümünde yüksek lisans yaptım. Sağlık Sistemleri ve farklı ülke örnekleri ile ilgili çalışmalar yaptım. Hamile kadınlarda sigaranın bebek doğum ağırlığı üzerine etkileri konulu bilimsel araştırmalar yaptım. “Kocaeli İli Gölcük ilçesinde süreğen hastalık dışı özürlülük sıklığı, nedenleri ve özürlülerin sorunları” tezimi 2008 yılında tamamladım. 2012 yılında Aile Danışmanı, Evlilik Terapisti oldum. 2018 yılında ILO Uluslararası Pnömokonyoz Radyografileri Okuyucusu Sertifikasına sahip oldum.

GÖLCÜK’TE 10 YIL SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTTÜ

Çalışma hayatıyla da ilgili bilgi veren Aktuğ, “1993 Yılında Uşak’ta mecburi hizmetimi yaptım. 1994 -1995 Gölcük Asker Hastanesi yedek subay olarak askerliğimi yaptım. 1995-17 Ağustos1999 Gölcük’te ilk özel poliklinik olan Gölcük Sağlık Merkezi’nin sahibi ve Sorumlu Müdürü olarak çalıştım. 2001 – 2002 Derince Sağlık Grup Başkanı, 2004 – 2014 Gölcük Sağlık Grup Başkanı ve Gölcük Sağlık Müdürü görevini yerine getirdim. Bu süreçte Gölcük İlçesi orta öğretim kurumlarında sigara, alkol ve madde bağımlılığı ile ilgili çalışmalar yürüttüm ve okullarda düzenli eğitimler verdim. Gölcük Belediyesi ve Engelliler Dernekleri işbirliği ile Engellilerin Hakları ile ilgili konferanslar verdim.

GÖLCÜK TRABZONLULAR DERNEK BAŞKANLIĞI YAPTI

Sosyal faaliyetleriyle ilgili de Aktuğ şunları söyledi: “2008 – 2011 Gölcük Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2009 – 2011 Derince Belediyesi Sağlıklı Kentler Birliği Proje Koordinatörlüğü görevlerini yaptım. Yurt içi ve dışında sağlıklı şehir çalışmalarına katıldım. Engelliler ile ilgili projeler yaptım. 2014 Yerel seçimlerinde Gölcük İlçesinden AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldum. Devlet Memurluğundan ayrıldıktan sonra AK Parti Başiskele İlçe teşkilatından parti üyesi oldum. Halen Gölcük’te Aktuğ Çikolata Evi’nin sahibi, İzmit’de “Zanga Reklam ve Yapı Ürünleri San. Tic. A.Ş.” Yönetim Kurulu Başkanı ve Başiskele’de Kocaeli Serbest Bölgesi Yenilikçi OSGB Sorumlu Müdürlüğü görevlerini yürütmekteyim” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 6