8 MART’TA GÖLCÜKLÜ KADINLAR PANEL VE RESİM SERGİSİNDE BULUŞACAK

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde, ilçede yaşayan kadınlar; anayasal haklarını öğrenecekleri panel ve emeklerini yansıtan fotoğraf sergisinde bir ayaya gelecek.

 

İlçede yaşayan kadınları kendi günlerinde daha da özel hissettirmeyi hedefleyen Gölcük Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik ve çalışma düzenleyecek. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenecek etkinliklerde ilçede yaşayan kadınlar, özel günlerini dolu dolu geçirecek.

 

HAYATTAKİ YANSIMALARINI SERGİDE GÖZLEMLEYECEKLER

Etkinliler kapsamında ilk olarak saat 11.30’da Gölcük Anıtpark’ta törende çelenk sunma töreninde bir araya gelecek. Gün boyu devam edecek etkinliklerde kadınlar, tören alanında oluşturulan Kadın Emeği Fotoğraf Sergisi’nde hayattaki yansımalarını gözlemleyecek.

 

KADINLAR ANAYASAL HAKLARININ DETAYLARINI ÖĞRENECEK

Gölcüklü kadınlar, dolu dolu geçecek kendi günlerinde bir sonraki programda ise düzenlenecek panelde “Kadınların Yasalardan Kaynaklanan Hakları” ve “Kadına Şiddete Karşı Önleyici ve Koruyucu Önlemler” konularında bilgiler alacak. Av. Sümeyye Sümeyye Özer ve Av. Buse Arslan’ın anlatımları ile kadınların bilinçlenmeleri sağlanacak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 37