ÇAY BİZDEN SOHBET SİZDEN

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan Çay Bizden Sohbet Sizden programlarının biri de Gölcük’te gerçekleştirildi.

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Klinik Psikolog Ali Ruhan Çelik ve yönetiminin düzenlediği programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı  Çağatay Çağlayan, AK Parti Gölcük  İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte ve çok sayıda genç katılım sağladı. Gençlerle bir araya gelen siyasiler gençlerin sorularını yanıtlayarak bir sohbet ortamı gerçekleştirdiler.
‘BAŞKANLAR ÖZENLE GENÇLERİ DİNLEDİLER’
Gençlerin güzel muhabbeti ve ilgisinin yanında çay ikramının samimiyeti ile bir araya gelinen etkinlikte özenle gençler dinlendi. Çay bahane sohbet şahane diyen başkanlar gençlerle muhabbet etmekten memnun olduklarını ve onların bu enerjilerinden güç aldıklarını belirttiler.
BAŞKAN ÇAĞLAYAN; ‘BÖYLESİ GÜZEL BİR BULUŞMA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ’
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı  Çağatay Çağlayan; ‘ Gölcük gençlik kollarımızın düzenlediği Çaylar Bizden Sohbet Sizden programına katılım sağladık. Böylesi güzel bir buluşmayı organize eden gençlik kollarımıza, Bizleri yalnız bırakmayan il başkanımıza, ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz’ İfadelerini kullandı.
ÇELİK; ‘BÜYÜKLERİME SAYGILARIMI SUNUYOR, GENÇ KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’

2023’e giden bu yolda Gölcük olarak birlik, beraberlik içerisinde teşkilat büyüklerimizin ve Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın omuzlarından yük alabilmek için canla başla mücadele edeceğimizin sözünü veriyorum diyen AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Klinik Psikolog Ali Ruhan Çelik, dün akşam Hamidiye mahallesinde Çay Bizden Sohbet Sizden programını gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu programda programa iştirak edenlere şu sözlerle teşekkür etti.

Başkan Çelik; “İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağatay Çağlayan, İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Hamidiye mahallemizde düzenlediğimiz “Çay bizden, sohbet sizden” gençlik buluşmamızı gerçekleştirdik.

Programımıza iştirak eden büyüklerimize saygılarımızı sunuyor, ilgi ve katılımlarından dolayı genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)