Uzuner ve Çelik’den yerel basın ile Tanışma kahvaltısı

Gölcük Ak Parti 7. Olağan kongresi sonrasında AK Parti Tanıtım Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Uzuner ve Ali Ruhan Çelik Gölcük basını ile sabah kahvaltısında buluştu.

Gölcük Ak Parti 7. Olağan kongresi sonrasında AK Parti Tanıtım Meydan Sorumlu Hasan Uzuner ve Ali Ruhan Çelik Gölcük Anıt Parkta bulunan Mavi Papağan cafe’de Gölcük Basını ile sabah kahvaltısında buluştu.

Gölcük AK Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Uzuner ve Ali Ruhan Çelik Gölcük basın ile kahvaltı tanışması düzenledi kahvaltı sonrasında AK Parti Tanıtım Medya Sorumlusu Hasan Uzuner şunları dile getirdi: “7. Olağan genel kurulda AK Parti ilçe yönetim kuruluna seçildim tanıtım medya görevini aldım tanıtım medyadan sorumlu başkan yardımcısı görevi aldım bu sezon inşallah birlikte partinin tanıtım işlerini siz yerel basın mensuplarıyla birlikte yürüteceğiz böyle tanışma yemeği verdik inşallah karşılıklı yapacağımız çalışmalarda birbirimizden haberli güzel bir dönem geçiririz “dedi. HABER: Stajyer Büşra Erdemir

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)