MHP KOCAELİ’DE ŞOK İSTİFA
MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gürsu, parti yönetiminden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gürsu, parti yönetiminden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Gürsu’nun istifası, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
İSTİFA SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU
Zeki Gürsu, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu dava sizin hiç anlamadığınız ve asla da anlayamayacağınız sebeplerden ötürü şahıslara dayalı değildir. Allah müsaade ettiği, Türklük var olduğu müddetçe bu dava da var olacak, özünden hiçbir şey kaybetmeyecektir. Ülkücü Hareket bir markadır ve ağırlığı kişilerle ölçülemez. Günün adamı herkes olur. Önemli olan millet sevdasının, Davanın adamı olmak. Bu duygu ve düşüncelerimle MHP genel merkezimizin yaptığı bütün politikalarını desteklediğimi, Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyin son nefesime kadar yanında olduğumu Beyan ederek Gördüğüm lüzum gereği MHP KOCAELİ il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum…”