KADIN YÖNETİCİ KONGRENİN EN GÜZEL DETAYI

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul toplantısını Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Ergün Uzuner, aday olmadığını açıkladı ve kongrenin tek adayı İsmail Acar oldu. Kongrede tek aday olan İsmail Acar yeni başkan seçildi.

KATILIM YOĞUNDU

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen kongreye Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı  Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Kemal Yavuz, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Murat Yavuz, Gölcük Belediye Başkan yardımcıları Vedat Eren ve İbrahim Uzuner, GÖLAŞ Genel Müdürü İbrahim Kılıç, Belediye Meclis üyeleri,  Muhtarlar, CHP Kocaeli il Başkan Yardımcısı Fahrettin Salman, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, SP ilçe Başkanı Mustafa Özsoy, BBP ilçe Başkanı Şahin Akpınar ve sivil toplum kuruluşları Başkan ve yönetimleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Acar; ‘Çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacaklarını, aldıkları bayrağı bir adım daha yukarı çıkarmak için ellerinden gelen gayreti sunacaklarının altını çizdi. Katılım gösteren herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.  Genel kurulda sizden aldığımız yetkiyle daha çok çalışacağız. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

KADIN YÖNETİCİ DETAYINDA ACAR VE YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM

Bir kadın gazeteci olarak, altını çizemeden geçemeyeceğim husus şudur ki;  Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği kongresinde tek aday olmakla birlikte başkan ve yönetiminde bir değişikliğe gitti.

Bu kongrede en çok dikkatimi çeken kadın yönetici için Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek başkanı Acar ve yönetimini kutluyor, bu sayının artmasını diliyorum.

İlk kez bir kadın, yönetime dahil oldu. Evet yakından tanıdığımız o isim Yasemin Yazıcıoğlu Demircan. Biraz şahsı hakkında bilgi verecek olursam. Gölcük Belediyesi’nin Meslek Edindirme El Beceri ve Hobi Kursları (GÖLMEK)’in usta öğreticisi, kadınlarının üretiminin görünür olmasını ilke edinen kadınlardan Yazıcıoğlu, üretici, girişimci ve cesur. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)