Gölcük’te 2 motor kazası: 2 yaralı

Gölcük’te iki ayrı bölgelerde meydana gelen motor kazasında motor sürücüleri hafif şekilde yaralandılar.

Gölcük’te iki ayrı bölgelerinde meydana gelen motor kazalarında motor sürücüleri hafif şekilde yaralanırken 112 sağlık ekipleri yardımı ile Gölcük Necati çelik Devlet hastanesine kaldırıldılar.

İLK KAZA KAVAKLIDA

Gölcük’teki ilk kaza Maraşel Fevzi Çakmak caddesi Çarşamba pazarı ışıklarında meydana geldi, A. K’nin idaresindeki 34 CFZ 928 plakalı araç ile seyir ederken R. K’nin kullandığı elektrikli motor ile kaza yaptı, kazayı gören çevredeki vatandaşların yardımı ile 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada hafif yaralanan R. A’nın hayati tehlikesi bulunmuyor.

İKİNCİ KAZA FORD SAPAĞINDA

Gölcük’teki ikinci kaza ise Ford sapağında meydana geldi, kaza A. K’nin idaresindeki 41 PC 915 plakalı motor ile yerin halinde bulunurken aynı yolda seyir halinde bulunan S. Y’nin 34 HP 6645 plakalı araç’ın çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kaza sonrasında çevredeki vatandaşların 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Gölcük’teki her iki ayrı bölgede meydana gelen motor kazasında 2 yaralının hafif olurken polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)