GÖLCÜKSPOR’UN BÜTÇESİ 28.5 MİLYON, HEDEF ŞAMPİYONLUK

Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir ve yönetimi, Değirmendere Topçular Mahallesi’nde bulunan Kahve Deryası’nda,  basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu. Başkan Kadir Özdemir, yeni sezona dair hedeflerini anlattı ve “Hedef şampiyonluk” dedi.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Gölcükspor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri Kahve Deryası’nda,  basın mensupları ile buluştu ve toplantıda oldukça önemli  mesajlar verildi. Özdemir hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizerken, yeni yönetimin kamuoyunda kabul gördüğünü ve  bu dönem Gölcük ilçemizin tüm dinamiklerini de işin içine katarak güzel bir sezon geçirmek istediğini belirtti.

 

AYAĞIMIZI YERE SAĞLAM BASACAĞIZ

Sportif başarı için mücadele edeceğiz ama Gölcük’ün dinamikleri bu işin içinde olmazsa bazı şeylerin bir anlamı yoktur. Gölcükspor’dan hiç bir oyuncunun, esnafın, üçüncü şahsın bir alacağı olmadan yola çıkmak istiyoruz. Doğru şekilde kurulan, maliyetli olmayan, sağlam temeller atarak ve ayağımızı yere sağlam basarak işler yapmak istiyoruz.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZIN BİRÇOĞU BİTMİŞ DURUMDA

Bölgesel Amatör Lig ne yazık ki mahşer yeri. Bir maç alırsınız ligde kalırsınız veya bir maç kaybedersiniz küme düşersiniz. Bunun bilincinde olarak hareket edeceğiz. Hedef tabii ki şampiyonluk. Gölcükspor’un başka bir düşüncesi de olamaz. Çalışmalarımıza başladık, görev dağılımlarını yaptık, komisyonlarımızı kurduk. Açıkçası birçok işi şimdiden yapamaya başladık. Transfer çalışmalarımızın birçoğu bitmiş durumda. Transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

 

BU CAMİA BU LİGİ KESİNLİKLE HAK ETMİYOR

Kocaelispor ve Belediye Derincespor dışında profesyonel bir takımımız yok. Gölcükspor’u Kocaelispor’a oyuncu göndermek açısından güzel bir basamak olması için de çalışacağız. Gölcükspor BAL’da kalıcı değildir, olmamalıdır. Bu camia bu ligi kesinlikle hak etmiyor. Kulübün olanakları 2. Lig seviyesindedir ve Gölcükspor her zaman iddialı olmalıdır.

 

ÇOK PARA HARCAMAK BU LİGDE BİRŞEY DEĞİŞTİRMİYOR

Bu yıl da ciddi hedeflerimiz var ve takımımızı ona göre kuruyor ve hiçbir detayı es geçmiyoruz. Ömer Faruk hocamızın bilgisi dışında futbolcu almıyoruz. Bunun aksini de konuşmak mümkün değildir. Bu arada 5 tane 10 tane yıldız adam alalım gibi bir düşüncemiz de yok. İlk önce takımın içindeki aile ortamını inşa etmek istiyoruz. Çok para harcamak bu ligde bir şey değiştirmiyor. Takımdaki arkadaşlık bunların hepsinden daha önemli.

 

GÖLCÜKSPOR VARKEN BAŞKA BİR TAKIM DÜŞÜNÜLEMEZ

Belediye Derincespor Başkanı Erdinç Şehit ile yapılan görüşmeden haberim var. Ben de görüşmede yer aldım. Gölcükspor varken başka bir takım düşünülemez. Bu konunun Gölcükspor ile bir alakası yok. Tesisleşme problemine destek verir miyiz veremez miyiz diye bir konu masaya yatırıldı.

 

GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI VEREBİLECEĞİ DESTEĞİ MAKSİMUM DERECEDE VERİYOR

Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer seçildiği günden beri Gölcükspor’a hassas davranıyor ve verebileceği desteği maksimum derecede veriyor. Yerel yönetimler olmadan spor kulüplerinin ilerlemesi zor. Çünkü kulüplerimizin gelirleri düşük. Gölcükspor’un tabi ki geliri var ancak yeterli değil.

 

28.5 MİLYON BÜTÇEMİZ VAR

Şu da var… Sadece belediye başkanının destekleri ile bu iş yürümez. Bu konular ile alakalı çalışmalarımız var. 28.5 milyon liralık bir bütçe belirledik. 10-12 milyonunu transfer bütçesi olarak düşünüyoruz. Bizim bu bütçeyi denkleştirmemiz için başkanımızın çok yardımı oluyor. Tabii ki amatör branşlara ve kulüplere desteklerini esirgemeyen Tahir Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Yüzde 90 oranında bu bütçeden sapmayacağımızı düşünüyoruz.

 

BU LİG ÇOK ZOR BİR LİG

Dediğim gibi hocamızın bilgisi olmadan transfer yapılmayacak. Hocamızın tüm transferlerde onayı olacak. BAL’da ilimizden 5 takım yer alıyor. Geçen sezon Gebzespor’un çıkmasını canı gönülden istedik ama olmadı, bu sezon yine rakibiz. Bu lig çok zorlu bir lig. Bizi neyin beklediğinin farkındayız. Şu ana kadar 11 oyuncu transfer ettik. Alt kontenjan kuralı var.  Buranın gençlerini takıma katmak istiyoruz. Ayrıca ligin en iyilerini de takımımıza katmak için çalışacağız.

 

TÜM TAKIMLARA BAŞARI DİLİYORUM

Gebzespor’un bir önceki başkanı Resul Tat ve yeni başkanı Recep Avcı benim ağabeylerimdir. Kendilerini sever ve sayarım. Onlar için de kongrelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim Gebzespor ile herhangi bir sorunumuz olmamıştır. Hem yönetim hem de takım anlamında her zaman ilimizi temsil etmek için mücadele ediyoruz. Kuşkusuz derbi maçlarında gergin bir ortam oluşmuştur ama bu gerilim aramızda bir sorun olduğunu göstermez. İlimizi temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Yeni sezonun centilmence geçmesini diliyorum.

 

5 TAKIM VAR, 3’Ü KÜME DÜŞECEK GİBİ BAKIYORUZ

BAL’a düştüğümüzden beri lig için konuşmak gerekirse problemler var. Pandemi döneminde çoğu takım BAL’a çıkarıldı ve BAL’da çok takım oldu. Şimdi ise sayı azaltılmak isteniyor. Her zaman şikayetlerimizi bildirdik. Murat Aydın başkanımızın görüşlerimizi alıyor, şikayetlerimizi TFF’ye iletecektir. Şikayet ediyoruz ama atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum var. Genel bakıldığında bizi dinamik tutuyor. 5 takım var 3’ü küme düşecek gibi bakıyoruz.

 

DÜŞME KURALLARININ DAHA ESNETİLEBİLİR OLMASINI İSTİYORUZ

BAL’da alt kontenjan bizim gözlerimizi alt yapımıza çevirmemize sebep oluyor. Güzel değerler keşfediliyor, 3 genç oyuncunun 45 dakika oynama kuralını destekliyorum. Düşme kurallarının ise daha esnetilebilir olmasını istiyoruz. Gerekli yerlere taleplerimizi iletiyoruz. Başta Gölcük ve Kocaeli spor camiası olmak üzere ülkemizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor davetimizi geri çevirmediğiniz için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Haber: Soner Gülezer

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)