GÖLCÜK’E MÜJDE! Başkan Büyükakın; “Gölcük’e feda olsun”
AK Parti Gölcük Teşkilatı’nın 109. Genişletişmiş Danışma Meclisi Gölcük Kongre Sarayı Nikah Salonu’nda gerçekleşti
Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Doç. Dr. Büyükakın’dan isteği geceye damga vurdu.
AK Parti Gölcük İlçe Danışma Toplantısı bugün Gölcük Kongre Sarayında gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, AKP Kocaeli eski İl Başkanları Mahmut Civelek, Mehmet Ellibeş, AKP Başiskele eski İlçe Başkanı Mustafa Koral ve partililer katıldı.
Başkan Yavuz; ‘Sizler bugün burada oturduğunuz için, Cumhurbaşkanımızın sesi bu kadar net ve güçlü çıkıyor. Ben bu sözü çok fazla uzatmak istemiyorum ama Büyükşehir Belediye Başkanıma buradan bir seslenmek istiyorum. Sayın Başkanım, salonumuz bizi artık küçük ediyor ama sizlerin de bize bir müjdesi olacağını düşünüyorum. İnşallah. Evet, sözü aldık bu alkışlarla.” İfadelerini kullandı.
“Gölcük’e feda olsun”
Başkan Yavuz’un ardından kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘ Başkanım, tam damardan giriyor. Kongre merkeziyle başladı. Size feda olsun, Gölcük’e feda olsun. Kimden ne isteyeceklerini biliyorlar. Ve Gölcük halkına, Gölcük Kongre Sarayı Nikah Salonu’ndan müjdeyi verdi.