GÖLCÜK’E BOMBA GİBİ DÜŞEN TOPLU İSTİFA!

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası yönetim ve denetim asil üyeleri toplu olarak istifa ettiler. Odamız siyaset yapma yeri değildir, pazarcı esnafının sıkıntıları önemlidir diyerek istifalarını beyan ettiler!

Odamız siyaset yapma yeri değildir, pazarcı esnafının sıkıntıları önemlidir. İşte bu sözlerle başladılar basın açıklamasına. Pazarcı Odası yöneticisi Erkan Kara ve oda yöneticileri Mustafa Bulut, Mustafa Cam, Halil İbrahim Hacıoğlu, Timur Köroğlu, Yaşar Kanber ve Ömer Aktaş ile birlikte basın açıklamasında bulundu.

Basın açıklaması Erkan Kara tarafından yapılırken Kara şunları dile getirdi; “Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz ki; Bizler Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf odasını yönetmek için talip olduğumuzda, tek gayemiz yağmur çamur demeden çalışıp didinerek ekmeğini taştan çıkaran esnaf kardeşlerimizin, sorunları ile ilgilenip sıkıntılarını gidermekti. Geldiğimiz bu noktada gördük ki, biz yönetici arkadaşlar ne kadar esnaf kardeşlerimizin dertleriyle, dertlenmekte her defasında yetersiz kaldık.  Özellikle demek istiyorum ki,  Değirmendere Kapalı Pazar hususunda dahi bir sonuca varamamış olmamızdaki en büyük etken Abdurrezzak başkanın en başında söylemesi gereken eksiklikleri ve olumsuzlukları dile getirmemesinden kaynaklanmaktadır.

Gerek Abdurrezzak başkanın pazarcıyla alakadar olmaması gerekse de ilgisizliğinden dolayı,  çözüme kavuşturulmayan sorunlar bizleri bir hayli yorulmuştur.

2 DEFA İSTİFADAN DÖNDÜK

Bizler yönetim ve denetim olarak başkanın tutarsız hallerinden dolayı 2 defa istifanın eşiğinden döndük her seferinde sabrettik seçimle geldik seçimle gidelim dedik.  Ta ki başkanın Sivil Toplum Kuruluşu olarak tarafsız bir duruş sergilemek yerine,  aksini yapmıştır. Bir de Başkan övünerek  yardımları söylemek abestir demiş.

GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANININ VERDİĞİ YARDIM KOLİLERİNİ, ODAMIZIN YARDIMIDIR DİYE DAĞITTI!

Halbuki Gölcük Belediye Başkanımız, bırakın yapılan yardımı söylemeyi,  aksine yüzlerce yardım kolisinin üzerinde belediyeye ait bir logo olmadan pazarcı esnafına dağıtmak üzere,  oda başkanına  teslim etmiştir.  Bu yardım kolilerini başkan Abdurrezzak, odamızın yardımıdır diye esnafa dağıtmıştır!

Keza Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, pandemi sebebiyle esnafın yaşadığı mağduriyeti gidermek adına üzerine düşeni fazlası ile yapmıştır. Devletimizin ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımızın esnafa sağladığı ödenekler toplamda 10 bin liranın üzerindedir.

İFADE ETTİKLERİ BİR TEZGAHTIR

Hal böyle iken verilen desteği yok saymak ve üzerine basarak söylüyoruz ki;

Yerel yönetimleri işaret ederek,  adil bir ortam yok,  adil bir siyaset yok,  yerel yönetim nerede?

Adalet yoktur demiş olması bir tezgahtır!

Oturduğu koltuğun nasıl bir sorumluluğu olduğunu unutmuş olacak ki; Samimiysen Azerbaycan’a gönderdiğin askeri, Filistin’e gönder diyerek de mevcut hükumete dolayısıyla da devlete parmak sallar olmuş.

Üstelik devletimizin, Azeri kardeşlerimize verdiği desteği asker göndermek olmadığını İHH ve siyahlarla lojistik destek sağladığını bilmeden sallamış durmuş. O parmağını tevafuk mudur bilinmez, adeta aynı kağıttan okurcasına ortak söylemlerde bulunan Muhalefet partileri ile aynı cümleleri kurmuştur.

BU SÜREÇTE DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Başkan Abdurrezzak Tuncer arkasında ona güvenen kimsenin kalmadığını bir daha Başkanlığı seçilemeyeceğini anlamış olacak ki bu söylemlerde bulunmuştur.

Oturduğu koltuğa siyasi beklenti ve emelleri doğrultusunda kullanmaktan çekinmeyen Abdurrezzak Başkanın mesnetsizce söylediği sözler tamamen kendisini bağlar.  Bizler yönetim ve Denetim Kurulu olarak bu zor süreçte devletimizin ve milletimizin her daim yanındayız.  Tekrar söylüyorum oturduğu koltuğun sorumluluğundan bir haber,  bir siyasi partinin güdümünde hareket edecek,  çukur siyasetine yelken açıp dümenini aktif siyasete kırarak bizleri endişeye sevk etmektir davranışları.

KIRMIZI ÇİZGİMİZİ AŞTI!

Abdurrezzak Başkan bardağı taşırmakla kalmamış kırmızı çizgimizin üzerinde adeta topukları acıyana kadar zıplayıp durmuştur. Sonuç olarak başkanımızın yapmış olduğu açıklamalar 20 kişilik yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımız arasında rahatsızlığa yol açmıştır istifa etmemiz kaçınılmaz olmuştur” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)