Gölcük İlçe Teşkilatı’nın ‘Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına’ davetlisiniz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gölcük İlçe Teşkilatı’nın ‘Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına’ davetlisiniz.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in göreve başlamasından sonra genişletilmiş ilçe danışma meclislerinde 2. tur 3 Aralık Salı günü Kartepe ile başlamıştı.  Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı, genişletilmiş danışma meclisi toplantıları, 17 Aralık Salı günü Gölcük ilçesinde gerçekleşecek.

Gölcük’te gerçekleşecek olan genişletilmiş 104. İlçe danışma toplantısına İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’in katılımıyla gerçekleşecek olan ilçe danışma toplantısında, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve tüm yönetim birimleri hazır bulunacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı’nın ‘Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına’ Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen; 17 Aralık 2019 Salı günü  saat 18:30’da Kongre Merkezi Nikah salonunda “bir kez daha göreceğiz ki bizde coşku ve heyecan dönemsel değildir, her zamandır. Seçimden seçime değil, bir ömür boyudur. Çünkü biz, herhangi bir parti değil, AK Partiyiz.” ifadelerini kullanarak,  tüm Gölcük halkını AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın ‘Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına’ davet etti.

Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)