Gölcük, Başkanını Seçiyor

Gölcük, Başkanını Seçiyor

Tüm Türkiye’nin uzun zamandır heyecan ve merakla beklediği 2019 Mahalli İdareler Seçimi için artık sayılı saatler kaldı.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleriyle Türkiye sandık başına gidiyor. 

Ve Gölcük’te 118 Bin 19 Seçmen Var!

5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri belirlemek üzere 31 Mart’ta yapılacak seçime 2 gün kaldı.Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de seçmen 31 Mart Pazar günü sandık başına gidecek. YSK’nın açıkladığı yasal verilere göre, Gölcük’te 118 bin 19 seçmen bulunuyor.

Seçimler, demokrasi kültürünün önemli araçlarından birisidir. Millet iradesinin tecelli ettiği yerdir. Temsili demokraside sorunların çözümünde önemli bir yoldur, demokrasinin güzel bir örneğidir. Sandığa gitmek ise katılımcı demokrasinin bir gereğidir; demokrasiye sahip çıkmaktır ve önemli bir vatandaşlık görevidir.

31 Mart’ta yapılacak seçimler de demokrasimizin önemli bir parçasıdır ve daha ileri demokrasi standartlarının yakalanması açısından önemli bir fırsattır. Bütün siyasi partiler ve adaylar seçim sürecinde yoğun bir propaganda çalışması yaptı.

Kampanya döneminde herkes projelerini ortaya koydu, çok çeşitli vaatlerde bulundu. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, seçim sürecinde adayları sizlerle buluşturarak olabildiğince kendilerini, projelerini sizlere anlatmaya çalıştık.

Şimdi söz sırası millettedir. Sandık sonuçları milletin takdirindedir.

Şimdi Milletimiz sandığa giderek, partilerin ve adayların ortaya koydukları projelerine, samimiyetlerine, vizyonlarına ve vaatlerine göre son sözü halk olarak söyleyeceksizniz.

Ve açılan sandıklarla Gölcük, başkanını seçecek,

“Ben sorumluluğumu yerine getirdim” diye uyanabilmek için;

Vatandaş olmanın sorumluğu ile

Haydi oyumuzu kullanmaya Gölcük…

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)