Dokuzlar : “Tamyüksel, Yüreğin Yetiyorsa Bunları Sor”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Milli İrade Meydanını eleştiren İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Halim Tamyüksel’e cevap verdi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Milli İrade Meydanı ile ilgili eleştirilerde bulunan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Halim Tamyüksel’e cevap verdi. Dokuzlar yaptığı açıklamasında: “Halka açık, iddiasının tam tersine otoparkı da bulunan Milli İrade Meydanı yerine, hala sokaklardan toplanmayan çöplerin hesabını sufle aldığı yerlere sorabilseydi.” dedi

“SUFLEYİ NERDEN ALDIĞINI TAHMİN ETMEK ZOR DEĞİL”

Başkan Dokuzlar açıklamalarının devamında: “İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Halim Tamyüksel, koltuğa oturur oturmaz Kocaeli Büyükşehir Belediyemize laf etmiş. Milli İrade Meydanı üzerinden gündem yapmaya çalışan Kartepeli Tamyüksel’in sufleyi nerden aldığını tahmin etmek zor değil. Eski arkadaşlarıyla dirsek temasını İzmit’te de kurmuş! Ama yeni görevi gereği büyük ölçüde düzene girmiş, halka açık, iddiasının tam tersine otoparkı da bulunan Milli İrade Meydanı yerine, hala sokaklardan toplanmayan çöplerin hesabını sufle aldığı yerlere sorabilseydi.

“YÜREĞİN YETİYORSA BUNLARI SOR”

Her yağmurda, her fırtınada tezgahları uçuşan pazarcı esnafımıza Yahya Kaptan’da söz verilen kapalı pazar alanını 6 yıldır neden yapamadıklarını sorsaydı. Yüreği yetiyorsa, Cephanelik Mesire Alanı’nda bulunan deprem müzesini neden depoya çevrildiğinin hesabını isteseydi. AK Parti dönemi pırıl pırıl yapılan, onlarca evi restore edilen Tarih Koridoru 6 yıl sonra mı aklınıza geldi de, Pişmaniye Festivali’ni burada yapma kararı aldınız deseydi. Bak biz yıllardır soruyoruz, Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısı hala onarılmadı.

“TAMYÜKSEL, İŞİNİ TAM YAP “

Cumhuriyet Parkı’ndaki tuvalet kokudan yanına yaklaşılmıyor dedik, bakan olmadı. Serdar Mahallesi’nde kaynak yaparken yaktıkları ağaçlık alan ne olacak dedik, cevap alamadık.Yenimahalle İsmail Akyıldız Hoca Sokak’ta yaptıkları beton yol mayın tarlasına döndü, işinizi tam yapın dedik, umurlarında olmadı.Gölkaypark ne zaman işleyecek, Leyla Hanım filmine harcanan milyonların hesabı ne olacak, bu filmi vatandandaş ne zaman izleyecek belirsiz. Tamyüksel, dilersen araştır öğren bunların cevabını sen ver.  Madem böyle bir göreve soyundun, işini tam yap.  Görünen o ki, aynı yolun yolcusu olmuşsunuz. Millete bunların hesabını sen de verebilirsin.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)