ÇEPNİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Rize’nin tanınan iş insanlarından Sumay Asansör Mühendislik İnşaat Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çepni’nin babası, AK Parti Rize kurucuları arasında yer alan kentin sevilen sayılan isimlerinden olan Hanefi Çepni, hayatını kaybetti.

KURULUŞUNDAN BU GÜNE PARTİSİNİN DESTEKÇİSİ OLDU, İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI

AK Parti’nin Rize bölgesindeki kurucularından,  Büyükköy Ak Parti Belde Başkanlığı yapan ve 2009-2014 yılları arasında Rize İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüten Hanefi Çepni, dün solunum yetmezliği nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabaha karşı hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İNSANLARA DESTEK OLMAYI HAYATINDA İLKE EDİNEN BİR İSİMDİ

Hanifi Çepni’nin vefat haberi kentte büyük bir üzüntü yarattı. Yardımseverliği ile akıllara yer eden Çepni, uzun bir süredir sağlık problemleri ile mücadele ediyordu. Merhum Hanefi Çepni’nin cenazesi (28 Mayıs 2024 Salı) öğle namazını müteakip Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesi Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecek.

ÇOK KİŞİYE BABALIK YAPAN ÇEPNİ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

İlçemizin tanınan ailelerinden Ali, Bahri, Fahri, Muradiye Kurtuluş’un, teyzesinin oğlu, gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’in dayısı Hanifi Çepni’nin kentimizde birçok dostu vardı. Vizyon Gazetesi, yardımseverliği ve babacanlığı ile tanınan yaptığı yardımlarla kimsesizlerin kimsesi olan Hanifi Çepni’ye, Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve dostlarına sabır diler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)