‘Ak Parti’den içim yana yana istifa etmiş bulunmaktayım’

AK Parti ve Kandıra siyasetinin tanınmış isimlerinden, partinin kurucu merkez ilçe yöneticisi, bir dönem Kandıra Belediye Başkan Yardımcılığı yapan, Kocaeli  Büyükşehir  Belediyesi Kandıra Terminal Müdürü olarak görev yapmış,  31 Mart 2024 yerel seçimlerinde  belediye başkan aday adayı olan Murat Batmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Murat Batmaz’ın paylaşımı;

Duyurumdur

Kuruluşundan bu güne kadar üyesi olduğum çeşitli kademelerinde görev yaptığım Ak Parti’den içim yana yana istifa etmiş bulunmaktayım.

Yerel seçimlerden bugüne kadar geçen zamanda gözle görülür bir başarısızlık varken; başarıyı koşarak sahiplenen bir sürü makam sahibi var. Başarısızlık oldu mu nedense makamda olanlar sorunun genel başkanın üzerine bırakmak için ellerinden, dillerinden gelenin fazlasını yapma çabasındalar.

Partiyi kendi şahsi menfaatleri için şekillendiren il başkanı ve bazı milletvekilleri; parti üyelerinin düşüncelerini hiçe sayarak Kocaelimizdeki kaybedilen ilçelerin ve oy düşüşlerinin baş sorumlusudurlar.

Benim istifam, bu kara düzene karşı bir itirazdır. Bundan 22 yıl önce olduğu gibi, bu davanın mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı gönül bağım sarsılmaz şekilde devam etmektedir.

Ancak bir an önce bu menfaat çeteleri tez zamanda partinin önünü açarlar.

Kalın sağlıcakla…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)