ABİŞ,CHP’DE SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN GÖREV YAPACAĞIZ!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük, Kartepe, Karamürsel, ve Başiskele bölge Koordinatörü Nihat Abiş, CHP’yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Fikret Gürel ve Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri hazır bulundu.

SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN GÖREV YAPACAĞIZ

Uzun yıllar Gölcük Belediyesinde Koordinatör olarak görev yaptıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 4 ilçeden sorumlu Koordinatör olarak atadığı Nihat Abiş, siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün ki Gölcük MHP ziyaretinin ardından bugün Gölcük CHP’yi ziyaret eden Nihat Abiş “öncelikle  görev tevdiinden sonra ziyaretime gelen Fikret Gürel Başkanıma teşekkür ederim. Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin görev yapmaya dikkat ediyoruz.

FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Büyükşehir projelerinin halkta ki karşılığını, etki ve tepkileri, ilçedeki Büyükşehir yatırımları ile  ilgili sorunları, görüş ve önerileri Büyükşehir başkanımıza aktarmakla görevli olduğumun bilinmesi gerekir. Bu anlamda yaptığım ziyaretler de  fikir alışverişi yaparak ilçemize Büyükşehir’in katkısını sağlamaya çaba göstereceğiz. Biz büyük bir aileyiz her bireyin düşüncesi, fikri ayrı olsa bile asgari müşterekte buluşmak zorundayız. Çünkü amacımız daha güzel ve sağlıklı kentte yaşamak olmalı bu yüzden sizin de düşünce fikirleriniz bizim için çok değerli” dedi.

FİKRET GÜREL’DEN TEŞEKKÜR

CHP İlçe başkanı Fikret Gürel; “Önceki dönem Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’in il Başkanı olması sizin Koordinatör olarak görev yapmanız ilçemize büyük katkı sağlayacak kanısındayım. Bu fırsat bir daha gelmez Gölcük için yararlı olduğuna inandığımız her projeyi destekleriz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)