GERÇEK BİR AHŞAP USTASI

 

 

 

 

 

Ara sıra sohbetler de duyuyoruz “Nerede kaldı o eski ustalar” diye. Bugün sizleri deyim yerinde ise ahşaptan adam yapan bir usta ile tanıştıracağım. Yani bu işin tam anlamıyla ustası. 1980’den bu yana usta olarak ahşam doğrama işi ile uğraşıyor. Çıraklığı ise çok daha eskiye dayanıyor. Sandalye üstünde çalıştığı günleri hatırladığını dile getiriyor. İşinin ehli olan Gölcüklü bu usta Muzaffer Arslan.

 

AĞAÇ MASALARA BÜYÜK İLGİ

Arslan’ın bugün Gölcük Belediyesi’nin yanında bulunan Merkez Kapalı Çarşısı’nın karayoluna bakan alt katında Ahşap Dünyası adında bir dükkanı var. Kendi üretimi ürünleri burada müşteriyle buluşturan Muzaffer Usta, yeni tip yaptığı ağaç masalarla da büyük ilgi çekiyor.

GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

Veranda, Merdiven, Kamelya, Kapı, Laminant Parke, Özel Masa, Mutfak Dolabı gibi ahşaptan yapılan ne kadar ürün varsa hepisinin üretimini gerçekleştiren Muzaffer Usta, iş ahlakı ve kaliteli işçiliğiyle de takdir topluyor. Yoğun tempoda çalışırken, gençlere de adeta taş çıkartıyor.

 

 

 

 

HİÇ BİR MÜŞTERİMİ KANDIRMADIM

Gazetemize bu noktada açıklamalarda bulunan Muzaffer Usta, “Kendimi bildim bileli bu işin içindeyim. 1980’de usta olmadan önce sandalyenin üstüne çıkar çalışırdım. Hey gidi günler hey! Yıllar ne çabukta akıp geçti. Allah ömür verdiği sürece dün olduğu gibi bugünde ahşaba değer katmaya devam eedeceğim. Benim önceliğim her zaman kalite oldu. Hiç bir müşterimi kandırmadım. Neyse o” şeklinde konuştu.

PARALARINI SOKAĞA ATMASINLAR

Açıklamasına devam eden Muzaffer Usta, “Şimdi işler makinelerde yapılsa da malzemenin kalitesi çok önemli. Her şeyin sahtesi ve ucuzu var. İnsanlar buna dikkat etsinler. Paralarını sokağa atmasınlar. Ben şuan için Veranda, Merdiven, Kamelya, Kapı, Laminant, Parke Masa, Mutfak Dolabı gibi üretimler yapıyorum. İhtiyacı olanlar telefonla arayıp, dükkanımıza gelirse sevinirim” dedi.

 

Muzaffer Arslan Telefon: 0 537 333 18 02

 

Dükkan adres: Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Merkez Kapalı Çarşısı İş Merkezi Zemin Kat, No:123 Gölcük.   

HABER: SERKAN SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 54 = 58