Temsilcilerin Telefon Numaraları

 

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların 17 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirmek istedikleri 1 milyon hedefli mitinge sonunda izin çıktı, şimdi sıra tarih yazmakta

 

3 milyon civarında emeklilikte yaşa takılan vatandaşın aileleri ile birlikte seçime etkisi 15 milyon civarında. Tabii daha önce AKP ya da MHP’ye oy vermiş insanların, bu seçimlerde bir kopuş yaşaması demek, Cumhur ittifakı adaylarını çok daha ciddi bir sıkıntının beklediği anlamına geliyor. Peki risk bu denli büyükken AKP, emeklilikte yaşa takılanların sorununu çözüp yerel seçimlere daha mı rahat girecek, yoksa “Gündemimizde yok” demeye devam edip, sandıkta EYT’ye takılmayı göze mi alacak? 17 gün sonra seçim var ve EYT, seçime 14 gün kala yani 17 Mart’ta 1 milyon hedefli bir miting gerçekleştirecek. Valilikten gerekli iznin çıktığını dün gece EYT SYD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak duyurdu.

Mesai saatine yetişmediği için izin belgesi bugüne kalan ancak mitinge onay verildiği sözlü olarak bildirilen EYT mitingi için 27 Şubat’tan bu yana bekleniyordu. Mitinge 4 gün kala onay verildi. EYT’nin önünde kısa bir süre var ancak daha önce Özüpak’ın yaptığı çağrıya uyarak hazırlıklarını yapan EYT, oldukça hazır görünüyor. EYT SYD Kocaeli Başkanı Naim Avcı, Kocaeli’den katılımın 41 bin olduğunu açıklamıştı. Diğer 81 ilde de benzer hazırlıklar yapıldı, hedefler ortaya kondu. Ana hedef ise İstanbul Maltepe mitinginde alana 1 milyon EYT’nin gelmesi. Belki de hükümeti harekete geçirme anlamında EYT’nin son şansı bu. Seçim restine rağmen hala gündemimizde EYT yok diyorlarsa bu son ikaz olacaktır hükümete. Peki, EYT 1 milyon hedefine ulaşabilecek mi? Bir mağduriyet ekseninde her görüşten insanın birlikte mücadele yürüttüğü ve kesinlikle çözüme odaklanan EYT, 17 Mart Pazar günü 1 milyon hedefine ulaşarak tarih yazmaya hazır. EYT mitingine katılacak olan vatandaşlar için temsilciliklerin telefon numaraları paylaşıldı. İşte o liste:

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − = 85