SEZER’DEN GENÇLİK VE KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR

Seçim çalışmalarını gece gündüz sürdüren AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı  Ali Yıldırım Sezer, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bizleri başarılı kılacak halkımızın iradesi ve sağduyusudur. Bizim onlardan başka kapısını çalacağımız, elini sıkacağımız kimse yoktur. 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, girilmedik gönül kalmayacak” dedi.

“SİZLERİN GAYRETİ EN SAĞLAM ANAHTARIMIZ”

Mahalle komisyonları ile buluşarak mahallelerin taleplerini yerinde dinlediklerini de kaydeden Sezer, “Gençlik kollarındaki arkadaşlarımı görünce geleceğe dair umutlarım daha da arttı. Mola verme, dinlenme şansı dahi vermeden bizleri çalışmaya, koşturmaya zorlayacaklarını gördüm. AK kadınlarımızın her bir ferdinin parti için önemi ve yeri her zaman farklı olmuştur. Onların gayreti ve çabası, çalacağımız her bir kapının, kazanmak için çalışacağımız gönüllerin inşallah en sağlam anahtarları olacaktır. İnşallah bu çalışma azmi, seçim akşamına kadar artarak devam edecek ve 31 Mart akşamı sandıktan çıkacak zaferle taçlanacak. 31 Mart akşamı yine Gölcük kazanacak” diye konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =