“PROJE SİYASETİ YERİNE ALGI SİYASETİ YAPANLAR!”

Bu hafta, haftalık STK ziyaretleri kapsamında Pazarcılar Odasını ziyaret ettik.  Bölgede yaşayanlar, pazarcı esnafı ve yerel yönetimleri yakından ilgilendiren, Değirmendere Pazarı’ nın taşınması konusu başta, bu esnaf grubumuzu yakından ilgilendiren konularda istişarede bulunduk. Bizi ağırlayan ve sorunlarını paylaşan başkan ve yönetim kuruluna şükranlarımızı sunarız. Son derece yapıcı bir bakış açısına sahip oda yönetiminin sorunların çözümünde bir şans olduğunu da yerinde gördük. Konular ile ilgili gerekli siyasi girişimlerde bulunmak üzere rapor hazırlanmıştır. Gelişmeler konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

“ANKARA’DA ESEN RÜZGARLARDAN FAZLASIYLA ETKİLENİYORLAR”
Bir diğer husus ise muhalefetin yereldeki temsilcilerinin, Ankara’ dan esen rüzgarlardan fazlası ile etkilendiğini üzülerek izliyoruz. Ankara’ da uyguladıkları yöntemlerle gündeme gelme, toplumsal duyarlılıklardan oy devşirme çabası siyasetin seviyesine zarar vermektedir. Önce Ankara’ da reddettikleri kırsal mahalleler konusu üzerinden başlayıp gerçekler yüzlerine vurulunca ses vermeyenler, mecliste önerge verip, Gölcük’ e gelince unutanlar kamuoyunu yanlış bilgilendirerek rol kapma çabasına devam ediyorlar.

“PROJE SİYASETİ YERİNE ALGI SİYASETİ YAPIYORLAR!”

Son icraatları Sanayi arsası üzerinden esnaf ve pazarcıları provake etmek. Anlaşılan, her hafta bir toplum kesimini ajite ederek siyaset yapma şekli, aynı Ankara’ daki temsilcileri gibi yeni yöntemleri. Konu ile ilgili gereken cevabı mecliste almış olmalarına rağmen, sanki Cumhur İttifakı tarafından reddedilmiş algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Önerdikleri proje asgari 2- 3 milyon maliyetli ve birkaç yıl içinde gerçek proje hayata geçtiğinde, çöpe gidecek. Mecliste aldıkları cevap bu, bir oylama da yapılmamıştır. Buna rağmen,
Ankara’ daki temsilcileri gibi, proje siyaseti yerine algı siyaseti yapanlar konusunda halkı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Siyaset toplumun yararına yapıldığında anlamlıdır. Milliyetçi Hareket Partisi çözüm odaklı siyaset yapmaya devam edecektir. Tüm sorunlarda, ilgili tüm tarafları dinleyerek ürettiği projeleri uygulayıcılarla paylaşarak, Gölcük için sahadadır. Tüm siyasetçileri kısır siyaset yerine, Gölcük ortak paydasında siyasete davet ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
GÖLCÜK İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI
KRAL  AYDIN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − = 53