kocaeli’de KORKUNÇ İNFAZ!

Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile ateş açılması sonucu 2 kadın öldü, yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi’nde kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile, arkalarından gelen otomobilden inen kar maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı.

KAÇAN KİŞİ İSE KAZA GEÇİRDİ

Kurşun isabet eden Emine Çöp 27 ile kuzeni Tuğçe Temiz  22 yaşamını yitirdi, yaralı halde aracıyla kaçmak isterken yaklaşık 500 metre ileride tıra çarparak duran diğer otomobilin sürücüsü Alihan K. ise ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis, silahlı saldırının ardından kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Gebze’de yaşayan kuzenler 22 yaşındaki Tuğçe SEMİZ ve 26 yaşındaki Emine ÇÖP, 11 Şubat gecesi araçları ile seyir halindeyken trafik ışıklarında kar maskeli 2 şahıs tarafından yaklaşık 30 el ateş edildi. Olayla ilgili olarak saldırıyı yapanların yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Gebze Beylikbağı‘nda silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Emine Çöp (27) ve Tuğçe Semiz (22) toprağa verildi.

Taziye mesajları yayınlandı

Hakime Bulut sosyal medyada yaptığı fotoğraflı taziye paylaşımında şu sözlere yer verdi.

Gebze Akwel ‘de çalışmakta olan montaj Operatörü Emine Çöp Arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bütün çöp Ailesinin başı sağ olsun Ve Allah çocuklarına dayanma gücü versin.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − 53 =