“KADINLARIN DESTEĞİ İLE YÜRÜYECEĞİZ”

 Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Büyükakın, “AK Parti kadınların emeğiyle büyüdü. Bu emekle ilerliyor. AK kadınların hakları ve fedakârlıkları büyük. Sizlerin azmi yeni zaferleri müjdeliyor” dedi.

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Kadın Kolları’nın ana kademe yöneticileri de katıldı. AK Parti’nin yenilikçi tutumuyla kadınların siyasette yükselmesinin önünü açtığını kaydeden Büyükakın, “AK Parti kadınların emeğiyle büyüdü. Bu emekle ilerliyor. AK kadınların hakları ve fedakârlıkları büyük. Sizlerin azmi yeni zaferleri müjdeliyor” dedi.

“İYİ İŞLER YAPILDI VE ARKASINDAN BAŞARI GELDİ”

94 belediye seçimlerinin ardından İstanbul’da başlayan başarı hikâyesinin arkasında, insanların hayatını iyileştiren çalışmalar vardı diyen Büyükakın, “Nutuk atarak insanların desteğini arkanıza almayı bekleyemezsiniz. Bu bilinçle iyi işler yapıldı ve arkasından başarı geldi. Sadece iyi hizmetlerin yapılması da zaman zaman yetmeyebilir. Sayın Cumhurbaşkanımız, insanlara güven telkin edecek bir çizgi çizdi. Böylece bir başarı hikâyesi başlamış oldu” diye konuştu.

“KADINLARIMIZIN DESTEĞİYLE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK davaya hizmet eden büyük ve güçlü Türkiye sevdası için gecesini gündüzüne katan hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sürdüren AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. Kadınların ilk günden itibaren AK Parti siyasetinde çok önemli bir yere sahip olduğunu da söylemek istiyorum. Yıllarca Kocaeli’ne hizmet ettik, üniversitede hocalık, belediyede genel sekreterlik yaptık. Kocaeli’nin öz evladı olarak bu şehrin tüm eksikliklerini biliyoruz. Millete hizmet etme yolunda kadınlarımızın desteğiyle yürümeye devam edeceğiz” diyerek konuşmalarını tamamladı. Programın ardından Kadın Kolları yöneticileri Büyükakın’a çiçek takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =