İhsaniye’de golsüz prova

İhsaniye’de golsüz prova

  1. Lig’de ilimizi temsil edecek Gölcükspor ile Belediye Derincespor İhsaniye Stadı’nda hazırlık maçında karşılaştı. İki takımdaki genç futbolcuların son çabası sonuç vermeyince karşılaşma 0-0 tamamlandı

İLK HAZIRLIK MAÇI

  1. Lig 2. Grupta ilimizi temsil edecek Belediye Derincespor ile ve 3. Lig 3. Grupta ilimizi temsil edecek İhsaniye Stadı’nda ilk hazırlık maçına çıktılar. İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçı öncesinde iki takım futbolcuları ve teknik kadroları yeni sezon değerlendirmesi yaptılar. İki temsilcimizin futbolcuları ve teknik adamları yeni sezon öncesinde bir birlerine başarı dileklerinde bulundular. İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçına ilimiz futbol adamları büyük ilgi gösterdiler.

GENÇLER FORMA GİYDİ

İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçında Belediye Derincespor teknik ekibi yeni sezonda kadrosuna katmak istediği genç isimleri bu hazırlık maçında görme fırsatı ve fikir sahibi oldu. Gölcükspor Teknik Direktörü Taner Gülleri’de genç isimlerin performanslarını ilk kez bu hazırlık maçında görme fırsatı buldu. Hazırlık maçını eski hakemlerden Turgay Dönmez yönetirken karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Gölcüksporlu gençler yakaladıkları fol fırsatlarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

GOL SESİ ÇIKMADI

Hazırlık maçında iki takım teknik kadrosu ikinci yarıda sahaya farklı oyunculardan oluşan kadrolar sürerken Belediye Derincespor ikinci yarıda önemli gol fırsatları yakalamasına rağmen bunları değerlendiremediler. Maçın son bölümünde Gölcükspor’da gole çok yaklaşmasına rağmen hazırlık maçı 0-0 golsüz sona erdi. Hazırlık maçının bitiş düdüğünün ardından iki takım yöneticileri, teknik adamları ve futbolcuları yeni sezon öncesinde bir birlerine başarılar dileyerek vedalaştılar. Gölcükspor’un ve Belediye Derincespor’un kamp çalışmaları yapacakları hazırlık maçlarıyla devam edecek.

 

GÖLCÜKSPOR: 0

DERİNCESPOR: 0

STAT: İHSANİYE

HAKEMLER: Turgay Sönmez **, Hakan Aktaş **, Hasan Berkay **

GÖLCÜKSPOR BİRİNCİ TAKIM: Hüseyin**, Volkan**, Osman**, Erden**, Selim**, Furkan**, Batuhan**, İsmail**, Ferhat**, Barış**, Efkan**

GÖLCÜKSPOR İKİNCİ TAKIM: Batuhan**, Yalçın**, Affan**, Bedirhan**, Emir**, Mirza**, Hasan**, Süleyman**, Tolunay**, Enes**, Fatih**

BELEDİYE DERİNCESPOR BİRİNCİ TAKIM: Ataberk**, Berat**, Egemen**, Aykut**, Kadir**,Burhan** (Uğurcan **) Kerem**, Ogün**, İsmail, Ufuk**,

BELEDİYE DERİNCESPOR İKİNCİ TAKIM:  Ataberk**, Berat **, Egemen **, Aykut **, Kadir **,Sefa**, Mücahit **, Yiğit Ali **, Uğurcan **, Engin **, Hakan**

GOL: Yok

FOTO

BELEDİYE DERİNCESPOR

Sarı lacivertli temsilcimizin yeni sezonda kadrosuna katmak için ilgilendiği futbolcular ilk hazırlık maçında forma giydi.

GÖLCÜKSPOR

Gölcükspor’da yeni sezon öncesinde umut veren gençlerden oluşan takım ilk hazırlık maçında boy gösterdi.

İLK HAZIRLIK MAÇI

İhsaniye Stadı’nda yeni sezon öncesinde Belediye Derincespor ile Gölcükspor ilk hazırlık maçına çıktı.

GENÇLER ETKİSİZDİ

Belediye Derincespor ile Gölcükspor’un ilk hazırlık maçında forma giyen gençler sahada etkisiz kaldılar.

YEŞİLYURT İLE GÜLLERİ

Gölcükspor Teknik Direktörü Taner Gülleri ile Belediye Derincespor Teknik Patronu Talip Yeşilyurt maç öncesi ve sonrasında bir birlerine başarılar dilediler.

MURAT AYDIN VE EKİBİ

KASKF Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçını takip ettiler.

BÜYÜK İLGİ

İhsaniye Stadı’nda 3. Lig temsilcilerimizin ilk hazırlık maçını ilimiz futbol adamları, futbolcular ve antrenörler yakından takip etti.

SARMAN İLE UZUNER

Kocaelispor teknik heyetinde görev yapan Faruk Sarman İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçını Gölcükspor Sportif Direktörü Ömer Faruk Uzuner ile birlikte takip etti.

SOHBET ETTİLER

Belediye Derincespor ile Gölcükspor’un ilk hazırlık maçında forma giyen genç futbolcular

 

 

 

DEĞERLENDİRME YAPTILAR

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ile Belediye Derincespor’un yönetici Mustafa Polat hazırlık maçını takip ederken yeni sezon öncesinde değerlendirme yaptılar.

BAŞARI DİLEDİLER

İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçı öncesinde iki takım kaptanı bir birlerine başarılar dilediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 45 = 46