Hürriyet esnaflarla buluştu

CHP İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet Mehmet Ali Paşa tramvay durağı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki sabah Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan tramvay durağı esnafıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

VATANDAŞA SORULMADAN PROJE YAPILMAZ

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi tramvay durağında mevkiinde bulunan Ramazan Kaya ve Alper Kaya kardeşlerin sahibi olduğu Paşa Hamburger’de esnafla bir araya gelen CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet esnafların sıkıntılarını dinledi. Esnaflar tramvay durağı sebebiyle yolların çok daraldığını, dükkanların önünün kapandığını ve otopark sorunu yaşadıkları için cirolarının düştüğünü söyledi. Esnaflar tramvay durağı yapılırken dertlerini anlatabilecek yetkili kimseyi bulamadıklarından dert yandı. Başkan adayı Hürriyet ise, “En büyük sorun herhangi bir proje yapılırken, orada yaşayan insanlara sormamaları. İnsanları ikinci plana atarak proje yapılmamalı.  Burada sizler bir mağduriyet yaşıyorsanız, orada bir sorun vardır. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde sorunlarınızı yine sizlerin sözlerine kulak vererek çözeceğiz. En iyi çözümü o sorunu yaşayan bilir” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 91