Hakan Özsoy’da başvurdu

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı için süreç başladı. Başvurular perşembe günü akşam saatlerine kadar devam edecek. Bugün parti binasına iş dünyasından dikkat çeken bir isim de geldi

Ak Parti’de milletvekili aday adaylığı için parti binasına belgelerini teslim ederek ve ıslak imza atarak aday adaylığını açıklayan bir isim de Haksoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Ticaret ve Ekonomi Kulübü Kocaeli İl Başkanı Hakan Özsoy oldu. Belgelerini İl SKM Başkanı Av. Alper Doğan’a teslim eden ve ıslak imzasını atarak aday adaylığı sürecini tamamlayan Hakan Özsoy, süreç ile ilgili basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Özsoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

MİLLİ PROJELER

“14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığımı burada AK Dava gönüllülerinin huzurunda açıklıyorum. AK Partimize katkılarda bulunmaya devam ederek vizyonel bakışla ülkemize katma değer yaratmak adına hedeflerimiz doğrultusunda gençlik platformları kurup halkımızla iç içe olarak gönül bağlarını güçlendirip teknolojik çağrı girişimcilikle birleştirerek fikirler oluşturmasına yardımcı olan milli projeler geliştirip her an sahada hizmet eden bir kardeşiniz olarak vatanımıza milletimize ve Ak Partimize hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum.

SÖZ VERİYORUM

Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adayı olan büyüklerime arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Sonuç ne olursa olsun AK Partiye hizmet edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 7 =