TÜM KOCAELİ’NİN DUALARI SİZİNLE  BAŞKANIM
05 Kasım 2020 16:02

TÜM KOCAELİ’NİN DUALARI SİZİNLE BAŞKANIM

TEDAVİ CEVAP VERDİ evre pankreas kanseri tanısı konan Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz 7 ay içerisinde yoğun bir tedavi sürecinden geçerek 12 seanslık (6+6) bir kemoterapi süreci görmüştü. Tedavinin ardından vücudunki tümörün küçülmesi üzerine Üzülmez için operasyon önerildiği bilgisine ulaşıldı. TÜMÖR A

TEDAVİ CEVAP VERDİ
  1. evre pankreas kanseri tanısı konan Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz 7 ay içerisinde yoğun bir tedavi sürecinden geçerek 12 seanslık (6+6) bir kemoterapi süreci görmüştü. Tedavinin ardından vücudunki tümörün küçülmesi üzerine Üzülmez için operasyon önerildiği bilgisine ulaşıldı.
TÜMÖR ALINACAK Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstanbul Nişantaşı’ndaki Özel Amerikan Hastanesi’nde önemli bir operasyondan geçecek. Pazartesi günü gerçekleşecek ameliyatta tedaviler sonrasında küçülen tümörün tamamının alınacağı bilgisine ulaşıldı. Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanımıza Acil Şifalar diliyoruz.
Güncelleme: 05 Kasım 2020 16:02
X