TBMM İdare Amiri YILDIZLI’YA GÖLCÜKLÜLERDEN GÜÇLÜ DESTEK
17 Haziran 2025 16:42

TBMM İdare Amiri YILDIZLI’YA GÖLCÜKLÜLERDEN GÜÇLÜ DESTEK

TBMM İdare Amiri seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, bugün törenle görevini devraldı. Yıldızlı’nın devir tesliminde Kocaeli örgütü Yıldızlı’ya önemli bir destek verdi Geçtiğimiz ay CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen kapalı grup toplantısında TBMM İdare Amirliği için kritik bir seçim

TBMM İdare Amiri seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, bugün törenle görevini devraldı. Yıldızlı’nın devir tesliminde Kocaeli örgütü Yıldızlı’ya önemli bir destek verdi

Geçtiğimiz ay CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen kapalı grup toplantısında TBMM İdare Amirliği için kritik bir seçim yapılmıştı. Seçimde CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı ile Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yarıştı. İlk turu 65-63 önde kapatan Yıldızlı, gerekli çoğunluğu sağlayamasa da ikinci turda 65-59’luk skorla seçimi kazandı ve partinin yeni Meclis İdari Amiri oldu.

Parti içinde etkinliği artan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, TBMM İdare Amiri seçilmişti. Bugün Yıldızlı, devir teslim töreniyle görevini devraldı. Yıldızlı’ya destek için Kocaeli İl Örgütü, ilçe başkanları, parti yöneticileri Yıldızlı’ya destek için Ankara’ya gitti. Gölcük’ten de CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı’nın dostları CHP Kocaeli İl başkan yardımcısı Fahrettin Salman, CHP’nin ağır toplarından Caner Uzuner ve Fahrettin Büyükoğlu da dostlarını yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Gölcük’lü isimlerden Yıldızlı’ya güçlü destek geldi.          
Güncelleme: 17 Haziran 2025 16:42
X