Son veda videosu yürekleri yaktı!
Mersin basınının tanınan isimlerinden, uzun yıllar yerel medyada görev yapan Duygu Öksüz Canova, bir süredir mücadele ettiği hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi.
Yerel basının deneyimli isimlerinden Duygu Öksüz Canova’nın vefat haberi sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Meslek yaşamı boyunca hem medya sektöründe hem de kamu kurumlarında önemli görevler üstlenen Canova’nın, uzun süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düştüğü öğrenildi.
Canova, geçmiş yıllarda Kanal 33 Haber Müdürlüğü görevini yürütmesinin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde koordinatör ve başkan danışmanı olarak görev yaptı. Yerel basın ile kamu iletişimi alanındaki çalışmalarıyla tanınan Canova, meslek hayatı boyunca birçok projeye katkı sundu.
Vefat haberinin ardından gazeteciler, siyasetçiler, kamu yöneticileri ve yakınları sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak Canova’nın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.
Hastalığı sürecinde çektiği videoda 'Şifa hepimize olsun. Şifa herkese olsun. Umut her daim umut, olur olmadık şeylere takılmayın. Sizleri çok seviyorum.' Sözleriyle sevenlerine adeta veda etti.