KAHRAMANMARAŞ’TA KORKUTAN DEPREM
14 Mart 2023 11:14

KAHRAMANMARAŞ’TA KORKUTAN DEPREM

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi Üzerinden 1 ay geçen depremin etkileri halen devam ediyor. 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi bugün yeni bir deprem daha yaşadı. Saat 09.47 sularında, 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, deprem

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi Üzerinden 1 ay geçen depremin etkileri halen devam ediyor.
4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi bugün yeni bir deprem daha yaşadı. Saat 09.47 sularında, 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin derinliğini 7 kilometre olarak kaydetti. Öte yandan, herhangi bir olumsuz durum belirtilmezken ilk alınan bilgilere göre çöken binanın olmadığı ifade edildi.  
Güncelleme: 14 Mart 2023 11:14
Ford
X