DENİZDE ERKEK CESEDİ BULUNDU
12 Mart 2018 16:21

DENİZDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

Alınan bilgilere göre saat 14.00 sıralarında bir erkek cesedi liman sınırları içinde karaya vurduğu öğrenildi.Savcının yapacağı otopsi sonrasında kimlik ve ölüm nedeni belirlenecek cesedin 30 ile 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirtiliyor. Körfez Yarımca'da bulunan bir liman sahası içinde deni

       

Alınan bilgilere göre saat 14.00 sıralarında bir erkek cesedi liman sınırları içinde karaya vurduğu öğrenildi.Savcının yapacağı otopsi sonrasında kimlik ve ölüm nedeni belirlenecek cesedin 30 ile 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirtiliyor.

     
  Körfez Yarımca'da bulunan bir liman sahası içinde denizde erkek cesedi bulundu. Alınan bilgilere göre saat 14.00 sıralarında bir erkek cesedi liman sınırları içinde karaya vurduğu öğrenildi. Kimliği henüz belirlenemeyen erkek cesedi limandan alınarak Körfez Mezarlığı morguna kaldırıldı. Savcının yapacağı otopsi sonrasında kimlik ve ölüm nedeni belirlenecek cesedin 30 ile 40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirtiliyor.
  [caption id="attachment_74678" align="aligncenter" width="770"] Print[/caption] [caption id="attachment_74682" align="aligncenter" width="768"] Untitled-2[/caption]  
Güncelleme: 12 Mart 2018 16:21
X