Adli Tıp Kurumu personel alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatına 23 personel alacak

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Aşçı, Biyolog ve Sağlık Teknikeri (Otopsi) kadroları için yapılacak sözlü sınava 2020 yılı KPSS’ye giren ve her kadro için istenen puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecek. Sözlü  sınavlara,  merkezi  sınavda  alınan  puanlar  esas  olmak  kaydıyla,  en  yüksek  puandan  başlamak  üzere  her  unvan  için  ilan  edilen  kadro sayısının 3 katı kadar aday çağrılacak. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılacak başvurular 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü başlayıp 27 Ağustos 2021 Cuma günü sona erecek.

Genel şartlar:
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b) Son başvuru günü olan 27 Ağustos 2021 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
d) 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
e) Kamu haklarından mahrum olmamak,
f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
g) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

5) Başvuru yeri ve şekli:
Başvurular  Kariyer  Kapısı  https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr  adresi  üzerinden  yapılacaktır.  Kariyer   Kapısı  üzerinden  yapılan  başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Adaylar her bir kadro için yalnızca bir başvuru yapabileceklerdir.

6) Başvuru tarihleri:
Başvurular 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 10:00’da başlayıp, 27 Ağustos 2021 Cuma günü saat 23:59 itibarıyla sona erecektir.

7) Başvuruların değerlendirilmesi:
Başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların KPSS P3 ve KPSS P93 puanları esas alınarak en  yüksek puandan başlayarak en düşük puana  göre  sıralama  yapılacaktır.  Bu  sıralama  sonucunda  ilan  edilen  kadro  sayısının  3  katı  kadar  sıralamada  yüksek  sırada  bulunan  aday,  sözlü  sınava girmeye hak kazanacaktır.

Başvuru  ve  işlemler  sırasında  gerçeğe  aykırı  beyanda  bulunduğu  veya  eksik  evrak  verdiği  sonradan  tespit  edilen  adayların  müracaatları  kabul edilmeyecek, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Başvuru  sonuçları  ve  sınav  sonuçları  Adli  Tıp  Kurumu’nun  internet  sitesinden  yayınlanacaktır.  Ayrıca,  adaylar  sınava  ilişkin  bilgilerini  Kariyer Kapısı  üzerinden  görüntüleyebilecektir.  Yayımlanacak  duyuru,  ilan  ve  bilgilendirmeler  tebligat  mahiyetinde  olacağından,  adaylara  ayrıca  bir  tebligat yapılmayacaktır.

8) Sözlü sınav yeri, tarihi ve saati:
İlan edilen tüm kadrolar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü
sınav tarihleri daha sonra ilan edilecektir.

EK-1 – Adli Tıp Kurumu 2021-2 Kadrolu Personel Alım İlanı – Nitelik ve Pozisyonları Gösterir Tablo

POZİYON UNVANI GÖREV YERİ POZİSYON SAYISI ÖĞRENİM ŞARTI 2020 YILI KPSS PUAN
TÜRÜ
KPSS TERCİH KILAVUZU NİTELİK
KODLARI
NİTELİKLER ÖZEL ŞARTLAR
VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ MERKEZ TEŞKİLATI ( İSTANBUL ) 14 ÖNLİSANS KPSS P93 3179 Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak. Bu kadroya atanacak personel, göreve başlama tarihinden itibaren 5 (Beş) yıl süre içerisinde nakil/görevlendirme talebinde bulunamayacaktır.
AŞÇI MERKEZ TEŞKİLATI ( İSTANBUL ) 1 ÖNLİSANS KPSS P93 3222 Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları önlisans programlarının birinden mezun olmak.
BİYOLOG İZMİR ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI 2 LİSANS KPSS P3 4571 Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans programlarının birinden mezun olmak. Bu kadroya atanacak personel, göreve başlama tarihinden itibaren 5 (Beş) yıl süre içerisinde nakil/görevlendirme talebinde bulunamayacaktır.
SAĞLIK TEKNİKERİ (OTOPSİ) MERKEZ TEŞKİLATI
( İSTANBUL )
3 ÖNLİSANS KPSS P93 3024 Adli Tıp Teknikerliği, Otopsi Yardımcılığı, Adli Tıp önlisans programlarının birinden mezun olmak. Bu kadroya atanacak personel, göreve başlama tarihinden itibaren 5 (Beş) yıl süre içerisinde nakil/görevlendirme talebinde bulunamayacaktır.
AĞRI ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1
ÇANAKKALE ADLİ TIP ŞUBE
MÜDÜRLÜĞÜ
1
SAKARYA ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 33