YAZLIKLI’LAR PARKINA KAVUŞTU

 

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yazlık Yeni Mahalle Osmanlı Caddesine yeni bir semt parkı daha kazandırdı. Parkta yürüyüş yolları, pergolalar, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

İlçenin dört bir yanına yapılan semt parkları ile modern şehirleşmenin paralelinde yeni yeşil alanlar ve yaşam alanları kazandırmaya devam eden Gölcük Belediyesi, yeni park projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Yazlık Yeni Mahalle Osmanlı Caddesi üzerinde yer alan 2175 metrekare alana yeni bir semt parkı inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

MAHALLEYE DEĞER KATACAK 

İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergolalar, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunan yeni semt parkının çalışmaları bitirilerek çocukların güzel vakit geçireceği alan haline getirildi. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılan yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapımı tamamlanan yeni semt parkının hayırlı olmasını temenni ederek yeni park projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG
DCIM100MEDIADJI_0006.JPG
DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

 

 

 

Print
Untitled-2

Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − = 23