YAZLIK ILICA HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİYOR?

 

TESİS İÇERİSİNDE NELER VAR?

Termal Tesis Binasının zemin katında bay-bayan ayrı olmak üzere yetişkin termal havuzları, çocuk havuzları, vip ve özel aile odaları, Türk Hamamları, idari birimler bulunuyor. Bodrum katta bay-bayan masaj odaları, saunalar, tuz odası ve soyunma odaları ayrıca tesiste açık ve kapalı yemek salonları, kafeterya, çocuk oyun alanı, osler, otopark, dinlenme, gezinti alanları ve yeşil alanlar mevcuttur.

 

 

 

YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Bakım sonrasında hizmete başlayan Yazlık Ilıca Tesisi geçmişte olduğu şekliyle hizmet vermeye devam ederken, yenilenen yüzüyle yeni bir hizmet atağına geçti.. Yeni yüzüyle, bambaşka bir YazlıkIlıca vatandaşların hizmetinde. Hizmet kalitesini arttırmak adına uygulamaya konulacak olan yenilikler vatandaşların talepleri doğrultusunda düzenlendi.

 

 

ILICA SUYU ŞİFA KAYNAĞI

Ilıca suyunun yapılan tahlilleri neticesinde cilt hastalıkları, mide hastalıkları, astım ve benzeri birçok hastalığı tedavi edebilecek niteliklere sahip olduğu yapılan analizlerle belirlendi. Şifa kaynağı tesisler yeni dönemde misarlerini ağırlamayı bekliyor.

 

 

 

 

 

 

GİDERKEN NELER GÖTÜRÜLMELİ

Elbette bu sorunun cevabı gidiş amacınıza bağlı ancak size bir kaç tavsiye verebilirim. Havuz derinliği 1,30 metre ve bu havuzda normal olarak maksimum 30 dakika durabilirsiniz. Daha sonra diğer imkanlara adım atmaya başlayacaksınız. Bunun için yanınıza bir şampuan, sabun ve sağlam lii bir kese götürerek yanınızda bulunan arkadaşınıza hamamda kese yaptırabilirsiniz. Türk hamamı biraz küçük ancak kapasite yeterli. Ayrıca havuza bonesiz giriş yasak. Bu nedenle bone götürmeniz gerekiyor. Eğer boneniz yoksa girişten alabilirsiniz. Giderken havlu ve terlik götürmenize gerek yok. Size temiz havlu ve terlik veriliyor.

 

 

 

 

GÖLCÜK YAZLIK ILICA NEYE İYİ GELİR

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan tahlil ve tetkikler neticesinde termal suyun selenyum, çinko, alüminyum, sodyum, demir, mangan, kalsiyum orür, bromür, klorür, bikarbonat, sülfat, hidrojen sülfür, sülfür (kükürt) ihtiva ettiği ve egzama, akne, sedef hastalığı, eklem hastalıkları, kireçlenmeler, yumuşak doku romatizmaları, yaralanmalar sonucu oluşan hastalıkların tedavisi, hücre yenileme, kansızlık, uykusuzluk, genel vücut güçsüzlüğü, kemik erimesini önleme, kanı dezenfekte etme, hazmı kolaylaştırma, vücudun su dengesini sağlama, mide asidinin oluşumunu engelleme, ağız kokusunu giderme, bakterilere karşı vücuda direnç kazandırma, safra salgısını canlandırma gibi bir çok faydaları bulunmaktadır

 

 

 

 

 

 

DOKTOR BALIKLAR

Havuzun giriş katında bulunan doktor balıklar vücudunuzdaki ölü deriyi alıyor ve size bir masajda onlar yapıyor. Ayrıca cilt dokusundaki yaraları, egzama, tüm vücuttaki ölü derileri temizleyerek bakım yapar ve dudak hareketleri titreşim sağladıkları için masaj etkisi yaparak kan dolaşımını hızlandırarak ölü hücreleri de canlandırır.

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT

Tesiste birde restaurant bulunuyor. Özel gün ve geceler içinde organizasyonların yapılabildiği tesis restaurantında bir çok yemek çeşitleri tercih edilebilir. Restaurant girişinde bulunan tabelanın fotoğrafından yemek çeşitlerini ve yatlarını görebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 28 = 38